VivanDivan

VivanDivan

fredag 31 augusti 2012

Konferens och grymt föredrag

Halloj bloggisar! Imorse hann jag verkligen inte blogga. Skulle med en buss tidigt och det var mycket att packa. Barnen ska ju få följa med mina föräldrar till sommarstugan i helgen och det var både deras och mina väskor som skulle packas. Har varit en lång dag med föreläsningar, varav en som jag höll i plus ett jättebra föredrag av en tjej som heter Mia Törnblom. Mental coach och föredragshållare tillika författare. Grymt bra var det och man fick sig många tankeställningar. Googla på henne så kan ni läsa mer :)

Nu sitter jag på mitt rum och tänkte ta det lite lugnt innan middagen ikväll. Det fanns ett alternativ att gå på ett yoga-pass och jag hade anmält mig men då min högerarm inte orkar hålla emot min kroppsvikt blir det lite svårt och det var lite synd. Yoga är ju riktigt bra och skön träning tycker jag…

Så istället blir det nog kanske en film här och sen lite uppfräschning innan middagen. Visar kvällens klänning imorgon tror jag plus att jag ska ge er bästa tipset om ni har skrynklig packning :)

Men nu får ni bara en dagens som bestod av tisha och jeans 2nd Day. Stövlarna är från Art och de fyndade jag sååå billigt att jag nästan skäms hi hi. Skönare får man leta efter så dem kommer ni få se mycket av här i höst och vinter. Men just idag kändes det lite konstigt med stövlar då man gått i tunna skog i flera månader nu…

P1230829P1230830P1230831P1230832P1230833P1230834

Körde på lite fläta i luggen idag.

Nu filmtajm

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Oj vad fint! Så där snygga och framför allt sköna stövlar skulle jag verkligen behöva. Kram!

    SvaraRadera
  2. Det finns absolut inga skönare stövlar än *Art. Jag har ett par som är nästan lika dina och jag använder dem jämt när det är stövelväder. Snygg tisha!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Snyggggt, jag tog de svarta bycorna (silvriga9 o den gråa tröjan... var på Tullen igår och shoppade lite.
    Kram o trevlig helg
    Cia

    SvaraRadera
  4. Art-stövlarna är urläckra! Kram

    SvaraRadera
  5. Nu blir jag sugen på stövlar! Men än är det sensommar här i Skåne Ha en trevlig konferens!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Svit vad snygg du är!! :) Den tischan måste jag spana in,

    SvaraRadera
  7. Wow gillar verkligen denna out fit helt i min smak supersnyggt !!!! Tishan är urläcker å tack att du har stövlar trodde det var lite ute men då kan jag ta fram mina bästa snyggaste fr Scorette som påminner om acne pistol stöveln :)!!!

    Kram snygging you make My day

    SvaraRadera
  8. Looking gooood ;) Kram Linda

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar