VivanDivan

VivanDivan

torsdag 9 augusti 2012

Min stora lilla skoltjej

God morgon bloggisar! Igår var vi ju på inskolning för min lilla goa underbara tjej som jag älskar så mycket och ni som har skolbarn vet den där stoltheten man känner när de ska börja skolan (eller ja, nu vet jag att det inte är riktiga skolan men ändå):-)

Hon var själv också så stolt och ville bestämma själv vad hon skulle ha på sig och valet föll på den “Vackraste klänningen i heeeela världen” som hon säger själv om sin Ester Elenora från förra sommaren som var lite stor då men sitter perfekt nu. Tror t o m hon kommer kunna ha den nästa sommar också :) Skorna hon har till är från H&M.

DSC_0012DSC_0013DSC_0015DSC_0016DSC_0017DSC_0018

Lilla sötnöten :) Idag ska hon gå mellan 10 och 15 utan mami så jag och Felix får roa oss själva vilket innebär lägga köksgolv ute i huset tillsammans med svåger och min pappa som kommer ut och hjälper till. Rörmokare och elektriker kommer också idag och fixar avlopp och eldragning i köket så vi får fullt upp. Ska försöka börja slipa trappen också tror jag. Har packat ner kaffebryggare, fika och korv med bröd så vi kan bjuda på lite mat och fika. Inte så lätt att laga mat dock utan spis så vi kör grillning på liten grill som T köpt för att ha därute…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Förstår att hon tycker att det är "...vackraste klänningen..." Den var jättesöt. Hon har lärt sig posa också ser jag :-) Gulligt.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Jag har också en liten som ska skolas in i sexårs, och förväntningarna är enorma (hennes ...). Hon har längtat hela sommaren.
    Skolväska och coola skolkläder är dessutom väldigt skojiga att shoppa!

    NewYorker

    SvaraRadera
  3. Verkligen söt klänning och dottern likaså! Hon har redan känslan att vara modell, kan hon ha sett sin mamma in action framför kameran!!!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Vilken goding! Jag har en i samma ålder - vad spännande det är med skolstart... Hur har du/ni gjort det söta rosa på hårtopparna?

    kram
    Anna S

    SvaraRadera
  5. Förstår att du är stolt. Så fin hon är! Hoppas hon kommer att trivas i skolan!
    kram

    SvaraRadera
  6. Vad söt och fin hon är!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar