VivanDivan

VivanDivan

lördag 25 augusti 2012

Frosseri är bara förnamnet…

Tjolahopp alla glada! Just nu ligger jag här i soffan med datorn i knät och är så mätt att jag nästan spyr. T bestämde sig för att åka in och träffa ett par kompisar och basta lite ikväll och jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat med två vrålhungriga och griniga ungar så det blev hämtmat.Och då mamman var alldeles för trött och barnen var alldeles för gnälliga och kunde inte samsas om en rätt (de brukar dela på en barnpizza eller kebabtallrik t ex) så blev det en varsin. Felix ville absolut ha kebabtallrik och Emilia Pizza. Själv var jag galet sugen på nachotallrik och hade inte alls lust att äta lite pizza och lite kebab som jag kanske borde gjort då det hade räckt gott och väl så det blev riktig matfrossa här.

Min nachotallrik som bara var sååå himla god

P1230719

Stor kebab till liten pojke

P1230720

Emilia hugger in på pizzan. (Och nä, vi orkade inte ta fram tallrikar ens för vi var så hungriga)

P1230721

Felix lade ärmen i såsen förstås med nya rena tröjan. Emilias kommentar: “Det är det som är nackdelen med att ha långärmad tröja Felix” Så sant, så sant :)

P1230722

Trocadero e gott

P1230723

Efter typ tre tuggor stänger Felix locket på sin kebab. “Nu spar jag nog resten tills imorgon”

P1230736

Emilia hängde på efter typ en slice

P1230737

Och så sprang de iväg till dockskåpet och lekte istället

P1230739

Och mamman får sitta själv med sin nacho och ett glas rosé

P1230738

Osminkad och j-ävlig men vad gör det. Gott med mat he he

P1230733

Och nu ligger busarna under bordet i vardagsrummet och tittar på Superhjältarna och äter ostbollar. Själv är jag så mätt att jag nog hoppar bollarna. Men lite glass kanske man kan klämma senare Smile

P1230742

Hoppas ni får en underbart mysig lördagskväll allihop så hörs vi imorgon

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

 1. Vad mysigt ni har det. Är det inte konstigt hur hungriga de är för att bara äta pyttelitet och sedan spara? Hos mig går det in mycket:)
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har läst bakåt lite nu och ser att du har väldigt många olika frisyrer. Jag har själv ungefär samma längd som du har och lite kortare baktill. Jag skulle gärna vilja veta vilka slags löshår du använder dig av, hur du fäster dem och hur bra de sitter fast. Kan du inte göra ett hår-inlägg och lära mig lite trix? :-) Skulle vara väldigt uppskattat!
  Hälsn. Elin

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar