VivanDivan

VivanDivan

söndag 5 augusti 2012

XUZ och ChillNorway

God morgon bloggisar! Gårdagens kräftskiva var galet lyckad och jättetrevlig. Blev dock en relativt tidig kväll (läs 01:00) för jag var helt slut efter en stressad dag med bak och städning mm. Felix somnade i min famn med en filt inlindad och jag fick lite kramp i armen av att hålla honom dessutom. Han börjar bli stor nu snutten så jag bar hem honom och passade på att krypa till kojs själv också :) Vaknade sen nån timme senare av röster utanför. Några av “pojkarna” inklusive min käre man hade visst bestämt sig för att ett dopp i bubbelpoolen utanför var en himla bra idé. Knasbollar :-)

Jag får återkomma med lite bilder senare men tänkte jag skulle visa två nykomlingar som jag lyckats fynda den här veckan. Blev tipsad om att Miinto hade 50% rabatt på den supersnygga XUZ-stövlarna som ni bl a kan se på fina Ninna som har bloggen “En skopa Odd och en tesked Molly” (f ö hon som tipsade hi hi).

DSC_0837

Sååå sköna var dem och jag inser att jag kommer bo i dem i höst Smile

DSC_0839

Sen jag köpte Chill Norway Lulu blouse har jag varit sugen på sjalen i samma tyg med fransar och medaljer. Tyget är helt makalöst fint tycker jag och lite cool blandning av rosigt sött och dödskalligt tufft. Av en slump surfade jag då in på en för mig ny webshop “Handplockat” där de hade erbjudande på denna till halva priset mot annars. Kunde då inte låta bli….

DSC_0840

Blir nog snyggt till både jeansjackan och skinnjacka i höst tror jag…

DSC_0842

Nu ska jag köra lite “Vivvi-tid” här hemma innan resten vaknar och kika på en film tror jag. Hoppas ni får en underbar dag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Åh vilka fina fynd, tänk närshopping är underskattat!! haaaaa.
    Skrona är underbara och Ninna så bra på REA tips!!!
    Sjalen var ju ett tok fynd .. ler... , jga hittade dock ingen....
    Kram Cia

    SvaraRadera
  2. Attans skit! Var in jag med och nu fanns inga sjalar alls kvar! Gratulerar till fyndet:) Kram

    SvaraRadera
  3. Jag köpte min sjal hos Creative Lounge.....den är så fin.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Vilket fynd du har gjort! Jättefin är den också. Kram

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag har försökt handla och komma i kontakt med Handplockat men det fungerar inte alls. De svarar inte ens på mail. Så jag vet inte om det går att rekommendera denna webshop. Tyvärr

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar