VivanDivan

VivanDivan

söndag 26 augusti 2012

Hunky Dory fick guldknappen och filmtips

God morgon alla glada! Här vaknade jag tidigt i ottan med värsta “ontet” i nacken. Blir tokig på att ha ont jämt i axel och nacke. Behandlingarna jag går på hjälper väl lite men det känns som nåt mer måste hända snart. Voltarenkuren hjälpte inte och det funkar ju inte att gå på smärtstillande heller. Men men. jag ska inte klaga. Har ju min spikmatta i a f som jag för tillfället ligger på och har gjort nu i två timmar. Tände lite ljus i vardagsrummet och lade mig och kikade på en film innan resten av familjen vaknade.

Och  vill ni se en superbra film med “rädda-världen-tema” så ska ni se Battleship. Riktigt bra och spännande och dessutom lite Alexander Skarsgård-slurp också som ju aldrig är fel :)

images

Se den hörrni. Får fyra VVVV av 5 möjliga av mig

Såg förresten idag att Hunky Dory fick guldknappen. Var väl kul för dem fast jag är fortfarande lite sur på hur de hanterade den felaktiga rean men vad sjutton, man ska inte vara långsint. Jag älskar kläderna och kommer ju fortsätta bära dem så jag får ta och glömma det där nu :)

HUNKY_6195

Grattis Hunky Dory!

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jag gillar dina filmtips - slö som jag är :) Hittar nästan aldrig något när jag väl står där i affären. Trist det där med nacke och axlar - hoppas verkligen att den vänder snart.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Den ska jag absolut se. Spikmattan är en välsignelse när man har ont. Maken kör en stund på sin regelbundet för samma typ av besvär. Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar