VivanDivan

VivanDivan

fredag 3 augusti 2012

♥ Grattis älskade Felix 5 år idag ♥

Tänk, en sen kväll för 5 år sedan, rättare sagt 22:41 kom han ut efter lite kämpande från sin mamis sida men ändå rätt smidigt. Vattnet gick aldrig utan han kom ut med själva hinnsäcken intakt och var så ren och fin när de plockade fram honom. Barnmorskan berättade för mig att det betydde lycka att komma ut så och vad passade då bättre än att ge honom namnet Felix som betyder lycka. De lyckligaste var nog ändå hans föräldrar den dagen. En av de två lyckligaste dagarna i mitt liv när jag fick upp min lille son på mitt bröst. Och han är tillsammans med sin syster min allra största lycka i livet. Min lille kille som idag fyller hela 5 år idag. Älskar motorcyklar, dinosaurier, Spindelmannen och Star Wars. Han är vild och våghalsig sådär som en 5-årig liten kille kan vara, han är kramig och pussig och säger att han älskar sin mamma en sisådär 100 gånger om dagen. Han älskar fina kläder och är en riktig fashionista som gärna påpekar om han tycker något man har på sig är fint och är oerhört bestämd med vad han själv har på sig. Han är oerhört omtänksam om alla i sin omgivning och tacksam och artig och gör mig stolt varenda dag. Han är min stora duktiga lille kille som jag älskar mer än nåt

♥Stort grattis älskade lille Felix på din dag♥

Och visst har han blivit uppvaktad nu på morgonen med frukost på sängen och presenter.

DSC_0776

Frukostbrickan med kaviarsmörgås, gurka, vindruvor, yoghurt och juice. Och så fem små ljus förstås :)

DSC_0777

Hon är allt lite pysslig den där mamman

DSC_0779

Nyvaken liten 5-åring

DSC_0781

Blåser ljusen

DSC_0786

Och så massa paket. Liten “eldbil” (som han säger), miniskateboards, dinosaurier, ett vattengevär, Star Wars lego, walke-talkies och en Darth Wader mask.

DSC_0788

Du kan hjälpa mig att öppna om du vill Emilia

DSC_0791

Sen fick han ett par cross-handskar och blev så lycklig

DSC_0797

Fick sen gå ner och hitta mormor och morfars paket, en cross-hjälm…

DSC_0798

Lyckan är nu på topp och undrar om han anar nåt nu den lille krabaten

DSC_0802

På med hela kittet

DSC_0803

Kolla vad cool jag är

DSC_0807

Men du Felix, det finns en liten sak kvar om du bara öppnar ytterdörren också…

DSC_0809

Kolla in den minen! Gissa om han blev glad och lycklig min lille prins när han ser vad som står ute på gräsmattan

DSC_0810

En egen liten fyrhjuling. Vi köpte den begagnad av kusinen som växt ur den och jag lovar att jag just idag har världens lyckligaste 5-åring som sitter kvar därute på den just nu fast det regnar och fast han inte har några kläder på sig knappt. Som tur är för mamman som tycker sånt där är lite läskigt går det att styra hur fort den kan gå så han inte brakar iväg för fort…

DSC_0821

Jag tror jag har växt lite inatt mamma. Nu når jag ända upp till halsen på dig Smile

DSC_0824

Idag blir det inte så mycket kalas utan släkten kommer på söndag och barnkalas tar vi när vi kommit igång på dagis igen. Men tårta blir det och Felix får välja mat ikväll. Han har dock inte helt bestämt sig så vi får se vad det blir. Jordgubbstårta vill han i a f ha och det kommer det att bli.

Hoppas ni har en jättefin dag mina vänner så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Så härligt att se barn som blir så glada. Det var ingen dålig present till en fem-åring. Förstår att han blev glad :-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Kan verkligen förstå att han blev lycklig! Har själv två killar som alltid vurmat extra för allt vad fordon och motorer heter. Som nästan vuxna är deras största passion snöskotrar. Så enligt dem är bara sommaren en "transportsträcka" till den härliga vintern. KRam!

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka att få så fina presenter! Härligt!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till stora killen. Minen är obetalbar, hur skön som helst.
  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar