VivanDivan

VivanDivan

måndag 13 augusti 2012

Back to work!

God morgon bloggisar! Här är det förberedelse för jobb, fritids och dagis just nu. Efter sex långa veckor semester känns det faktiskt riktigt roligt att gå tillbaka till jobbet. Kan ju tänka mig att det finns ett par hundra mail i inboxen men då har man ju nåt att ta tag i :)

Barnen var dock väääääldigt trötta. Emilia blev jättearg när jag väckte henne för att jag väckte henne mitt i en jättebra dröm som hon sa. Lilla stumpan.

Allt är packat i barnens väskor. Extrakläder, regnkläder, stövlar, skor, vattenflaskor så nu är de redo för en ny termin. Blir lite knepigare att lämna dock för de ska lämnas på varsin ände av byggnaden och vi får väl se hur det går. Felix är lite nervös tror jag. Han har varit lite ledsen över att skiljas från Emilia. Då de är väldigt nära i ålder är de oerhört “tajta” och speciellt Felix har jättejobbigt utan Emilia. Men det är nog bra för honom att få klara sig på egen hand nu.

Dagens idag blev Odd Molly Tricolor dress i porcelain strlk 0, “kofta” Odd Molly Gimlet blouse strlk 0 och skor Converse. Halsband Unica of Sweden

DSC_0086DSC_0087DSC_0088DSC_0089DSC_0090DSC_0091DSC_0093DSC_0095DSC_0097

Jag tror i a f att vi fick bukt med flygmyrorna. Grannarna verkar också vara drabbade så de måste kommit utifrån och inte från nån blomma inne hos oss som vi först trodde. Hur de kommit in i sån mängd utan att vi märkt det är dock ett mysterium men så länge de är borta är jag nöjd :)

Nu off to work my friends

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Hoppas att allt går bra idag för båda små barnen och att flygmyrorna försvunnit. Vilken fin dagens, det är något särskilt snyggt med det vita tillsammans med beiga toner.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. Förstår att det är lite kämpigt för F men precis som du säger - nyttigt att stå lite på egna ben.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hejsan Vivvi!
    Jag är en finlandssvensk bloggläsare som hittat dig av en slump och måste bara tacka för att man får följa med ditt dagliga liv! Är så trött på alla glamourbloggar, där allt ser ut att vara endast och enbart glamour och reklam. Din blogg känns så mycket mer verklig, genuin och äkta...och ändå med så mycket fint inom mode, familj m.m. Älskade ditt inlägg om flygmyror! Har upplevt precis samma! Ser fram emot att få följa med er husrenovering och fest och vardag i fortsättningen också.
    Kramar från Gunilla i södra Finland

    SvaraRadera
  4. Hoppas det gick bra med F i dag. Snygg som attans är du första jobbdagen.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar