VivanDivan

VivanDivan

onsdag 8 augusti 2012

En tårta för en motorcykelkille

God morgon bloggisar! Idag har vi gått upp lite tidigare än de vanliga semestertiderna för idag ska vi iväg på inskolning till Emilias nya förskoleklass. Hon tycker det ska bli jättespännande men den här mamman är grymt nervös. Nu ska man alltså bli skolmamma ínom kort och småbarnstiden förbi. Min lilla sessa som nu alltså ska byta avdelning och gå i “0-an”. Jag vet ju att det inte är skola men då det ligger i anknytning till skolan och inte till förskolan så känns det ju så. Och hon kommer gå på fritids på eftermiddagarna. Känns så himla stort :)

Men innan vi far tänkte jag slänga ut lite tårtbilder. Felix hade ju kalas i söndags och nästan hela släkten var här. Han hade önskat sig en jordgubbstårta med blåbär och hallon och ville ha en motorcross uppepå. Och visst skulle han väl ha en sån :)

DSC_0979

Fyllningen bestod av hallonsylt och jordgubbsmousse.

DSC_0981

Nu får du blåsa Felix

DSC_0986DSC_0988

DSC_0989

Och där norpade han motorcykeln :)

DSC_0990DSC_0991

Nu ska vi sätta lite fart här. Jag återkommer lite senare med dagensbilder. I eftermiddag tror jag projekt stortstädning i mina garderober ska starta. Ska packa ner alla vinterkläder och ställa ut på gården. Blir ju lättare i flytten om man flyttar iväg sånt man inte använder redan nu…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

 1. Vad jättefint ordnat! Otroligt fin tårta!

  Åh, känner precis som dig med att äldsta barnet ska börja "nollan" till hösten. Har inskolning i nästa vecka. Undrar vem som är mest nervös inför skolstarten, jag eller sonen.... ;-)
  Mina tankar är likhet med dina om fritids och omställningen som det innebär. Nu är det inte lika mycket "skyddad verkstad" utan de ska klara sig själva på ett annat sätt. Och så läxor som ska göras, ny miljö, nya kompisar och nya rutiner och en tid som ska passas VARJE morgon... och lämna yngsta på dagis innen eller efter, alltså lämna och hämta på två ställen. Inte bara nya rutiner för min lilla prins utan även för mamma.... ;-)

  Ha en fin dag!
  Caroline (jag som köpte din fina lila O.M. :-) )

  SvaraRadera
 2. Vilken tårta!! Förstår han var nöjd :-)

  Tänk vad tiden går, 0:an redan. Men det blir nog bra! Kommer själv ihåg den tiden och hur stor jag kände mig. Och ni kommer snabbt in i rutinerna. Lycka till med det!

  Kramar

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar