VivanDivan

VivanDivan

fredag 17 augusti 2012

Nu måste jag ju hissa också…

Halloj sötnosar! Har ni fått någon god lunch?

Vilken respons jag fick på mitt förra inlägg. Väldigt irriterande att det verkar vara fler som råkat ut för dåligt och oproffsigt bemötande från Hunky Dory. Jag  var riktigt sur igår kväll men idag är det bättre. Vaknade på riktigt bra humör. Det är ju fredag mina vänner och sommarvärmen hänger kvar (eller har äntligen kommit kanske man ska säga).

I helgen blir det mycket jobb ute på gården men jag ska också hinna med ett gympa-möte inför höststarten och umgås med min syster som är hemma från London i helgen. Det blir kräftskiva hos mami och papi imorgon kväll *mys*

Eftersom jag var en sån “b-f” igår så tänkte jag att jag idag måste kompensera lite och hissa nånting och idag blir det lätt. Mina tre hissar kommer bestå av:

1. Faktumet att det är fredag och snart helg

2. Vi har äntligen sommarvärme

3. G-star RAW

Dissade ett klädmärke igår och idag tänker jag hissa ett. För er som hängt med här är det inget nytt att jag älskar G-star RAW. Jeansen är bara bäst och när det gäller kvalitet vet de verkligen vad de pysslar med. Speciellt blusar, skjortor och kavajer som håller sig fina tvätt efter tvätt och de har alltid en liten edge på sina plagg. En vanlig vit skjorta får nån liten detalj som gör den speciell Dagens skjorta inget undantag och den är så mjuk i tyget att det knappt känns att man har nåt på sig. Helt galet och jag kan verkligen varmt rekommendera G-stars kläder om man gillar klassiskt med lite edge :) Även jeansen idag är G-star, skorna Diesel

P1230652P1230653P1230654P1230658P1230656P1230659P1230660P1230661P1230662P1230663P1230664

Känner mig faktiskt lite RAW idag hi hi

Nu vill jag önska er en riktigt skön fredageftermiddag och kväll så hörs vi lite senare. Och bitterheten från igår, den skakar vi av oss och tänker positivt eller hur? :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Jättesnygg skjorta. skulle jag också kunna tänka mig.

    Önskar dig också en skön fredagseftermiddag.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Jag är ju fast besluten att ha sommar augusti ut och i dag uppfylldes det med råge! Attans underbart helt enkelt :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Supersnygg blus. Jag har blivit mer för korta bluser i stället för långa tunikor och volanger. Jag får nog helt enkelt spana in lite G-star:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Du är kanonsnygg som vanligt! Undrar om du har något bra tips på en webbutik där man kan handla G star raw? Eller köper du direkt i butik?
    Ha en fin helg!
    Kram Sofie A

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar