VivanDivan

VivanDivan

onsdag 29 augusti 2012

Förlåt alla poliser men det här var lite kul…:-)

God morgon alla glada! Jag fattar inte vad det är med mig. Jag vaknade återigen före fyra imorse och kunde inte somna om. Fattar inte varför jag vaknar så himla tidigt. Blir ju galet trött på eftermiddagarna när jag gör det.

I dag blir det bara kort arbetsdag dock. Tänkte vara ledig i eftermiddag och åka och strosa lite i Stockholm innan det blir lite mingel och klämma och känna på vår-och sommar 2013 kollektionen hos Odd Molly. Ska bli jättekul och speciellt att träffa alla härliga bönor igen :) Ses vi?

Har med mig bagen med lite ombyte men blev så irriterad imorse för jag hade ingen aning vad jag skulle packa med. Men nu har jag två alternativ som jag kan fundera på under förmiddagen…

Men tills dess kommer jag traska omkring i byxor Mos Mosh angle pants, topp Odd Molly Augar top i powder strlk 1 och skor Ella of Sweden.

P1230819P1230820P1230818P1230821P1230825P1230823

Men så var det ju det där med polisen också. Min son är väldigt fascinerad av poliser och tycker det är jättespännande och jättecoolt som han säger. Så imorse sa han:

“Mamma, jag vet vad poliserna gjorde i affären igår. De skulle köpa kaffe och munkar till sitt fika. För det är ju det poliser gör hela tiden. Dricker kaffe och äter munkar…”

Alltså, vart får de allt ifrån. Jag tyckte det var lite roligt i a f SmileHoppas ingen polis därute läser och tar illa upp för han är ju bara fem år min son och har nog hört det från nån på dagis….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar