VivanDivan

VivanDivan

lördag 25 augusti 2012

Två små som växer som ogräs

God morgon bloggisar! I veckan inventerade jag barnens kläder inför hösten. Än så länge går de mest i shorts eller kjol/klänning trots att det varit lite kallt men häromdagen skulle jag plocka fram lite jeans och då märker man hur mycket de växt över sommaren. Felix har växt ur nästan varenda byxa han har och Emilia likaså. Dessutom behöver de höstskor, jackor, stövlar mm. Regnkläderna från i våras kan de ha och Emilia kan ha sina gummistövlar men Felix behöver nya. Så igår gjorde vi en liten raid på stan och skoppade lite höstnytt. Jättemycket fint både på KappAhl och H&M. Lindex hann vi inte med men det kanske vi hinner idag. Det är ungefär det utbudet vi har här i pyttestan. Ytterkläder kommer jag nog satsa på Polarn o pyret som vanligt. Vi har med några få undantag alltid haft deras ytterkläder och varit så nöjda. Jag gillar även deras kläder men mina små som nu förstås är lite mer kräsna än de var förr gillar inte så mycket där längre. :-)

Gårdagens skörd blev i a f detta…

DSC_0127DSC_0128

Båda var jättenöjda med sina nya plagg. Det som var populärast var “polis-skjortan” som Felix föll som en fura för och den silvriga pälsvästen som det stod Emilias namn på :)

Och tänk, ett litet paket till mamman dök upp också. Ni kan säkert gissa vartifrån det kommer men vad det är i visar jag senare hi hi…

DSC_0119

Nu ska vi snart göra oss iordning och åka ut och arbeta lite. Woop, woop, här går det undan…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Ohh spännande med paket ;-)
    Ha en fin lördag Vivvi!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar