VivanDivan

VivanDivan

onsdag 15 augusti 2012

När man är bästisar…vänner för evigt

God kväll bloggisar! Idag har varit en rätt dryg dag. Har ju problem med min stackars nacke och axel och idag var det rent gräsligt på eftermiddagen. Tänk, tre dagar på jobbet tar det så är man förstörd igen. Tur jag ska på behandling på fredag.

Imorgon är det begravning för min lilla mormor. Eftersom hon var väldigt gammal och varit sjuk i Alzheimers i många år så känns det mest som en befrielse för henne och vi ska se till att få en fin stund imorgon och minnas henne som hon var innan hon blev sjuk, fina, fina mormor…Men det är klart, begravning är alltid begravning och det brukar ju vara rätt tungt efteråt. Jag har ofta väldigt svårt att gråta just på begravningen utan det brukar komma efteråt. Imorgon hoppas jag i a f att det blir så så jag kan sjunga utan att det skär sig…

Tog sötaste bilden på Emilia och Marlow nu ikväll. De är verkligen bästisar de två. Hon kan sitta med honom i famnen hur länge som helst och han verkar vilja sitta där också för han gör inga ansatser att försöka smita. Spinner ofta sådär mysigt också och de ser så goa ut. Emilia tittar på barnprogram och Marlow bara njuter :)

DSC_0033 (2)DSC_0036 (2)DSC_0041 (2)DSC_0034 (2)

När jag ser dem tänker jag på den urgulliga filmen Micke & Molle. Har ni sett den. Min absoluta favorit när jag var yngre. Hade den som sån här musiksaga också på kassettband med en liten bok till och så plingade det när det var dags att vända blad. Kommer ni ihåg dem? Hur gulliga är de inte???

 

Nu ska jag nog lägga mig på spikmattan nån timme tills jag somnar. Brukar vara rätt skönt när man har ont i rygg/nacke.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Älskar Micke och Molle tittade mycket på den när min äldsta dotter var liten. Hon älskade den också, en riktigt härlig film.
    Hoppas det går bra när du sjunger och att du snart blir bättre i din nacke och axel. Jobbigt att gå och ha ont.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  2. Vilka absolut underbara bilder på Marlow och lillskruttan :) Han ser ut att ha det väldigt bra.
    Kramar

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar