VivanDivan

VivanDivan

torsdag 10 januari 2013

Sömnlöst och tung ryggsäck…

God morgon söta vänner! I natt har jag inte sovit en blund överhuvudtaget. Alldeles för många tankar som vandrat runt i mitt huvud. Det är lite jobbigt just nu och det gör ont i mig men jag kan inte skriva mer än så. Livet har sina ups and downs. Man går med en stor ryggsäck på ryggen med sin familj, sitt jobb, sina vänner och allt annat man har runtomkring. Den kan kännas tung tills man får lov att fylla den med sådant som är mindre bra. Då blir den plötsligt en börda. Ibland blir man tvungen att ta bort saker ur ryggsäcken och tanken är väl att ryggsäcken ska bli lättare och allt bra man har i den ska kännas som luft i jämförelse men just nu känns den tyngre än någonsin. Hur kan det bli så? Jag ställde mig frågan i natt hur allt blivit såhär och än har jag inget svar. Jag vet bara att ett antal människor är drabbade i detta och alla parter mår dåligt och jag önskar att allt kunde backas och göras ogjort. Jag får fortsätta att grubbla ett tag vad det var som hände och varför för just nu är min hjärna helt mosig…

Men vet ni, det är en del av livet det här med extra tyngd i ryggsäcken. Det som inte dödar en stärker en. Alla människor råkar ut för tråkigheter ibland och behöver lasta ur. Vi mår alla dåligt ibland, det är en del av livet. Men det viktiga är att man till slut känner att ryggsäcken ändå blivit lättare. Att vi kan förlåta. Att glömma, tömma och förlåta är en process och vi måste alla komma dit för att kunna gå vidare. Först då tror jag att man kan springa fram med en ryggsäck som känns lätt….

Dagens kan ni få i ren självbevarelsedrift :) Mitt andra reafynd till 50% hos Nelly, Odd Molly Sigh slip dress i silky red strlk 0, Odd Molly Twistme jumper i grey, stövlar Art.

P1260526P1260525P1260528P1260524P1260523

Hoppas ni får en underbar dag mina vänner! Jag ska göra mitt bästa för att göra min dag till den allra bästa jag bara kan och sen lägger jag den till handlingarna och tar ny dag imorgon, förhoppningsvis med en lättare tyngd i ryggsäcken och lite sömn i kroppen…

(Oj vad hon snackar om ryggsäckar tänker ni och kanske inte fattar alls vad jag menar men försökte dra nån sorts liknelse som kanske bara blev knas)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Usch, vad är det som hänt? Tänker på dig!
    Kram L

    SvaraRadera
  2. Usch Vivvi, jag känner med dig. För inatt har jag inte heller sovit. Samma sak, den där ryggsäcken. Jag hade tänkt åka till jobbet idag i Kista men skippade det och sov en timme istället, så nu är jag i fas igen. Men det är väl främst jobbet för mig just nu som vållar de mesta hjärnspökena. Att det aldrig kan få vara good-enough. Nu skakar vi på oss och traskar vidare! kram Milla

    SvaraRadera
  3. Mmm jobbigt! Speciellt på natten...svårt att sova men man kan i alla fall inte göra något åt problemen.

    Jo man måste rensa ryggsäcken ibland, det kommer ju nya saker dessvärre. Hoppas du kan reda ut det som tynger dig, få nya krafter och känna att ryggsäcken blir lättare.

    Verkligen fin klänning! Snyggt stylat, med kofta över - smart!
    Styrkekramar från mig!
    Malin

    SvaraRadera
  4. Visst går det upp och ner, och ibland måste tunga ryggsäckar först bäras och sen tömmas. Jobbigt att du ligger och grubblar på nätterna, hoppas tröttheten tar över och du får sova gott i natt!

    Tänker på dig och håller alla tummar för att allt ordnar sig till det bästa och du snart känner dig lätt och glad igen!

    Stor kram

    SvaraRadera
  5. Förstår precis din liknelse.....känner likadant stundtals.....har också haft en tung höst/vintern som jag inte riktigt vet än hur det ska sluta. Tänker på dig och skickar dig en massa positiv energi och massor av kramar.
    KRAM!!!!

    SvaraRadera
  6. Usch så tråkigt att din ryggsäck är för tung just nu - hoppas du kan slänga ur lite så att den blir lättare! Gillar dina reafund :)
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Är lite i samma sits men min ryggsäck har blivit lättare så skönt men en skithöst har det vart...jag mår iaf bra NU vet ej om överiga gör det..har inte gjort det och bryr mit inte längre..MEN en sak är iaf säkert var jätteskönt att nu i efterhand se att en tung ryggsäck är tung men nu skönt att bli av med den, tunglast som man dragit med lääänge bara burit utan att få nåt tillbaka bara gett utan att få energi påfyllt hua då sammlas det mycket men man lär sig man blir visare och MEN BLIR KLARSYNT..!!

    Hoppas din dag blir så bra den kan och att det lättar snart som du skrev det som inte dödar härdar !
    Må gott du är superfin

    KRAM Tina

    SvaraRadera
  8. Kan relatera ganska väl till din liknelse i min egen sits just nu! Kan väl säga att jag slänger skit ur min ryggsäck för fulla muggar! Kram läckerbit!

    SvaraRadera
  9. Styrkekramar från Titti

    SvaraRadera
  10. Men söta du vad har hänt?
    Vet förstårs att du inte vill svara på det?
    Jag kan däremot förstå dig i deppighet och hur det är att ha jobbigt. Riktigt jobbigt ibland.
    Hoppas allt fixar sig
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar