VivanDivan

VivanDivan

söndag 13 januari 2013

Mysmiddag, silvriga ljusstakar och tokigaste stilen…

God morgon bloggisar! Ja och Emilia vaknade tidigt och gick ner och lade oss och mös lite i soffan nu. Hon tittar på Ipaden och jag har kikat på ett avsnitt av Vampire Diaries. Snart blir det innebandy och sen måste jag jobba lite i eftermiddag…

Igår var det full rulle hela dagen. Först kom en fin kompis till Emilia och sen en till Felix. De lekte och hade roligt hela dagen. Jag fixade tunnbrödsrullar till lunch och servade dem så gott jag kunde men de redde sig jättebra själva så jag fick lite gjort här hemma. På eftermiddagen dök ett par fina vänner upp på fika med sina små och helt plötsligt hade vi sex vildar här som stojade och stimmade och hade så kul. Och vi vuxna fick prata ikapp lite för vi har inte setts på ett bra tag. Riktigt mysigt…:-)

När gästerna lämnat hade vi lite idétorka på vad vi skulle äta till middag så det blev lite ihopplock men gotteligottgott ändå :)

DSC_0254

Lite goda ostar, bröd, kex, räkor….

DSC_0255

…och kantarellkrustader. Det är ju bara sååå himla gott….

DSC_0260

Rödvin funkar faktiskt himla bra till räkor det också. Man tager vad man haver :)

DSC_0257

Jag köpte lite nya ljusstakar nu när adventsljusstaken åkte bort. De små lyktorna är från Nordljus (Du Nord) och de höga köpte jag i en butik i Västerås. Brickan är från Indiska. Tycker det är såååå himla snyggt med “silvriga” inredningsdetaljer just nu. De här stakarna är glas på utsidan och fattigmanssilver bakom glaset liksom så de skimrar riktigt fint. Måste hitta nån vas i samma stil som jag kan ha lite blommor i också till våren. En bukett tulpaner kanske…

Sen blev det en soft kväll med soffhäng. Barnen ville hellre spela lite på Iphones och Ipads istället för att titta på TV. Ibland blir man dock förundrad över hur de kan tycka att vissa ställningar i soffan är sköna…Felix hade rätt kul stil igår när han spelade på min Iphone :)

P1260539P1260540P1260542P1260541P1260543P1260546

Ja, jag säger då det, ser ju inte direkt skönt ut men han verkade nöjd ändå :)

Ha en fin söndag alla söta så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Haha det var en skön stil:) vad fint och mysigt det ser ut vid ert bord också. Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Ser ljuvigt ut och nu vill jag också ha ett runt köksbord :o)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar