VivanDivan

VivanDivan

tisdag 15 januari 2013

I feel “ladylike” today

God morgon söta vänner! Det blev inte mycket jobbande igår kväll. Huvudet höll verkligen på att sprängas så jag gick och lade mig tillsammans med barnen. Men jag gjorde misstaget att ta en treo och då jag inte dricker kaffe blir jag påverkad av koffeinet i treo så jag blev jättepigg. Så med huvudvärk och jättepigg låg jag och vred mig till ett tror jag innan jag somnade. Men nu på morgonen var det borta och jag är pigg och glad igen. Fick en kommentar igår ang min huvudvärk och ja, jag har huvudvärk ofta, det är jag medveten om. Jag tar också alldeles för mycket värktabletter mot det och det kan ju också vara en av anledningarna till att jag får det så lätt, jag vet inte. Men nu på sista tiden är det nog hjärnspöken och grubblerier som fått min huvudvärk att blossa upp mer än lovligt mycket. Det blir lite som en ond cirkel också. Huvudvärk…man tar en tablett för att kunna jobba och så fortsätter det…Men ett av mina nyårslöften var faktiskt att försöka göra något åt det här med huvudvärken. Gå till doktorn, sluta med treo, ja vad det nu kan ta för att bli av med eländet….

Men idag är jag alltså pigg och glad och ville känna mig lite fin så jag tog fram en sån där drömklänning som jag gick och tittade på hela hösten men ack vad dyr. Så hade Deepfling rea på den redan i december och då kunde jag inte låta bli. Odd Molly Ladylike dress i grey melange strlk 0. Och banne mig, jag känner mig riktigt ladylike idag. Ja, det gör jag och det känns himla bra :)

Så för er som minns mitt inlägg där jag funderade om jag skulle välja den grå, den grå eller den grå…här är svaret

Varning för bildbomb nu men känner man sig ladylike så gör man :)

P1260564P1260566P1260580P1260572P1260577P1260565P1260568P1260567P1260569P1260574P1260570 

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Hej!
    Du ser alltid Ladylik ut och själv blir jag glad bara jag ser ditt leende. Klänningen är ljuvlig och hoppas att du får ordning på huvudvärken.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. OH MY GOD!!!

    Du er totalt delicious! Så smuk den kjole er sammen med dig ;))

    Kram

    SvaraRadera
  3. ÅHH WOW du är bara såå fin/snygg looking good girl !!

    Tråkigt med denna huvudvärk kan ju vara från axlarna de blir ju påfrestade .. du jobbar väl vid skrivbord/dator kan vara det el ögonen och mycket annat..jag vet har samma ofta ont i huvudet MEN jag tar ipren istället hmen vet det är från axlar/rygg som verkligen behöver sig en riktig omgång vridas ur som en disktrasa men även glasögon byte är på G !!
    Hoppas den inte hoppar på dig idag så du får stråla like a lady :)

    Ha en bra dag !!

    STOR KRAM
    / Tina

    SvaraRadera
  4. så fin klänning:) dö snygg på dej:)

    SvaraRadera
  5. Superfin klänning! Vad är det för material? är den "sprakig" (statisk)
    /C

    SvaraRadera
  6. En snygg brud i mkt fin klänning. Hur mår du nuuu???
    Hoppas allt är okey
    Kram vännen
    Eva

    SvaraRadera
  7. SÅ himla fin klänning!! Och så fin Du är i den!!! /Ellenor

    SvaraRadera
  8. Du o klänningen matchar varandra perfekt. Du är vacker som en lady o klänningen är superfin, en perfekt kombo. Tråkigt med huvudvärken, hoppas du får ordning på den. Förrästen love vampyrer oxå, är helt lost på True blood o bara lääängtar till nästa säsong. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar