VivanDivan

VivanDivan

söndag 6 januari 2013

Jag och min katt

God morgon bloggisar! Alltså, jag fattar inte vad det är med mig och ledighet. Nu har jag varit ledig i två veckor och inte en enda morgon har jag sovit längre än 7. Snarare att jag vaknat runt 5-6 varenda morgon och när jag väl vaknat är det lika bra att gå upp. Jag grejar inte det här med att somna om på morgonen. Då blir jag en zombie senare på dagen. Nej, upp och hoppa direkt när jag vaknar is da shit for me. Sen är det ju rätt mysigt att smyga ner till soffan, tända lite ljus och titta på nån film men det tjatar jag ju jämt om så det vet ni nu he he…Barnen däremot har helt vänt på dygnet nu under ledigheten och kan sova till 10 lätt på morgnarna nu när vi är lediga. Så det blir några timmar för mig själv innan dess. Jag och mina katter som alltid ligger hos mig i soffan när jag smyger ner. Häromdagen tog jag lite bilder på mig och Chewie när vi mös tillsammans samtidigt som jag tittade på film.  Förstås med hörlurar för att föra så lite oväsen som möjligt så de andra får sova :)

P1260448P1260449P1260447

Marlow hann springa iväg innan jag hann plåta men han brukar ligga på mina ben istället :) Det är bra gosigt med katter eller hur?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Mmmm det är gosigt med katter och jag har svår abstinens :)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Supermysigt med katter, tyvärr vill mina två inte ligga och gosa som dina. Det saknar jag. De ligger gärna nere vid mina fötter i sängen när jag sover, annars är de mest ute hela tiden.
    Alla har ju olika personlighet och mina är inte den gosiga typen men jätte snälla.
    /C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de är ju väldigt olika de små liven och det är ju bara kul. Våra katter har varit olika allihop och det är ju charmen och därför man fäster sig vid dem så oerhört :)

      Klart du ska ha en liten misse Rosen :)

      Kram
      /Vivi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar