VivanDivan

VivanDivan

lördag 5 januari 2013

Min modiga lilla snutta

God morgon vänner! Igår var Felix hemma hos en kompis hela eftermiddagen och lekte och Emilia blev lite ledsen för hon ville också vara med nån kompis. Eftersom vi inte känner så många av föräldrarna på hennes skola än är det lite svårt att bara ringa nån sådär men vi får bli bättre på det nu tror jag. Dock lovade jag henne lite tjejmys på stan. Vi fikade och hon åt årets första semla.

421126_2641096684054_1294626819_n

Vi satt under en palm på kondis mitt i gallerian i pyttestan och fikade och där har man överblick över hela gallerian nästan. “Titta där går poliserna!” utbrister snuttan och pekar…:-)

IMG_2511

Sen gick vi in i lite butiker och rea-shoppade lite. Jag köpte en kasse underkläder från Lindex. Fick tre bh-ar, fem-pack strumpor och tre trosor för knappt 300 kr. Tycker jag var bra…Emilia såg en liten paljettbolero på H&M och en topp som hon ville ha och så köpte vi en skjorta och en t-shirt till Felix som Emilia valde. Rättvist ska det vara tycker hon :)

Sen gick vi förbi Smycka-butiken och Emilia sa helt plötsligt att “Mamma, tänk om jag kunde få hål i öronen”. Förut har hon alltid sagt att hon ska vänta tills hon blir typ 18 men nu verkar nästan alla i hennes förskoleklass ha hål och då antar jag att hon blir påverkad. Själv fick jag inte ta hål förrän jag var runt 16 tror jag och har inte tänkt så mycket på hur vi ska göra med Emilia då hon aldrig tjatat om det. Men nu när hon sa det på det här viset kändes det så himla naturligt och efter ett samtal hem till T för att kolla att det var ok för honom också gick vi in och hon var sååå duktigt. Sa inte ett pip när de “sköt” in örhängena som hon valt utan var så modig. Min lilla snutta har tagit hål i öronen…det känns stort :)

407905_2641210286894_1604463232_n

Och snacka om att hon var stolt hela kvällen sen när vi var på kalas. Visade stolt mormor och morfar och vi var nog på toaletten x antal gånger för hon ville titta i spegeln att de satt kvar :)

Men vi ska vara vääääldigt noga med vad hon sätter i. Plast är det i dem hon har nu och vi fick med ett extra par. Sen blir det bara plast och titan som ska vara helt nickelfritt. T om guld och silver kan innehålla nickel eller framkalla allergier och då hennes storasyster fick allergi kommer vi vara oerhört försiktiga

Hade tänkt lägga ut lite festbilder från igår kväll och en kvällens festoutfit också men jag bara babblar ju på här så det får bli ett senare inlägg :)

Ha en fin dag söta ni…Trettondagsafton idag minsann..få se vad vi gör av den dagen

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg du har =) Den sparas direkt. Ha en toppen dag! Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta och ha en bra dag själv :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar