VivanDivan

VivanDivan

torsdag 3 januari 2013

God Jul Vivvi önskar Vivvi

God morgon bloggisar! Är ni fortfarande lediga som jag eller är det full fart på jobb? Här har vi varit superambitiösa på morgonen och gick upp och städade hela huset. Ställde precis ifrån mig skurhinken. Sååå himla skönt att ha det gjort innan helgen och eftersom vi båda är lediga kändes det som en bra idé. Dessutom får T över en kompis här för att titta på ishockey och jag och barnen ska fara iväg på bio. Hotell Transylvanien står på agendan. Funderar på om jag ska kila in på G-star  och kolla rean också eller kanske Tullhuset om barnen orkar. Jag har inte varit ner på nån rea alls förrutom SIBA förra veckan när vi skulle köpa TV. Däremot har jag gjort några klick-fynd som jag väntar på nu och jag får väl visa sen. Sååå himla skönt att kunna reaklicka hemifrån soffan och plagg som är nedsatta med 50-70% är ju inte dumt…:)

Men innan jul tyckte jag att jag var värd en liten julklapp. Brukar alltid köpa något till mig själv innan jul som en julklapp till mig själv. Något jag inte alls behöver egentligen och den här gången föll valet på två plagg från Valerie (Tullhuset Living). Egentligen åkte jag dit för att en representant från Odd Molly var där och visade vårkollektionen och massa nytt Odd Molly packades upp men såg då nyheterna från Valerie också och en blus som jag blev sååå kär i. Helt fantastiskt tyg och färgerna är ju så vårfräscha tycker jag…

DSC_0059 (2)

Tyckte dock jag behövde något över och fjäderkavajen också från Valerie som jag spanat på men inte prioriterat under hösten var en otippad hit till.

DSC_0054 (2)

Skön och mjuk sammet och så fjäderdekorationer framtill. Underbar skärning på den också och den satt sååå fint på.

DSC_0057 (2)

Jag tog 34 på blusen och 36 på jackan så ni vet och provningsbilder kommer nog imorgon då vi ska på 30-årskalas och då tänkte jag passa på att inviga dem

DSC_0060 (2)

Tänk blusen till våren med ljusa slitna jeans och klackar. Eller nu under kavaj med svarta byxor funkar ju också :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Bra klappat :) jag har också köpt något till mig själv - ett par boots för säkerhets skull :))
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja superfint. Fick min Valerie klänning idag som jag egentligen skulle haft till nyår men den kom inte fram förrän nu :-/ Men, men....jag hittar kanske något annat tillfälla att ha den.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fina fynd! Kul att köpa lite klappar till sig själv också;)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar