VivanDivan

VivanDivan

lördag 26 januari 2013

För en vecka sen…partystassen!

God eftermiddag vänner! Nu har vi kommit hem från dagens aktiviteter och alla nöjda och glada. Jag har fått lite rött i glaset och barnen sitter och tittar på en film de fick köpa när vi handlade lite. T sitter i långkalsonger efter en dag på scootern. Precis som det ska vara. Snart blir det tacos och sen tänkte jag minsann dejta min man med lite filmmys. Inte ofta vi hittar filmer vi båda gillar men Hypnotisören tror jag vi båda kommer gilla så den köpte jag idag. Lite rött vin, vindruvor och salta jordnötter till det så…:)

Men jag tänkte jag skulle visa förra helgens partystass som jag trivdes jättebra i. Lite tuff men samtidigt lite “fin” sådär tyckte jag…

Jeans Circle of Trust, top gammal som gatan från Vila och skor Jeffrey Campbell. As simple as that…Jeansen är lika som de grå leoparden jag har från samma märke. Dock tog jag en storlek mindre och det var tur det för de kändes lite större…Finns hos Clarks. Sååå fin liten webshop med supertrevlig och serviceminded personal. Kan rekommendera att följa dem på FB för man får massa inspo och hinner de inte få upp grejerna i webshoppen är det bara att maila dem så fixar de:)

P1260650P1260641P1260648P1260645P1260649P1260653P1260642P1260644P1260647P1260646P1260646_2

Nu fortsätter vi lördagsmyset här. Jag återkommer med lite bilder från dagen senare :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Låter som en kanonbra lördagkväll, blir något liknande här. Galet snygg stass! Och jeansen! Jag blev störtförlskad i dem, var har du hittar dem? Kram snygging!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta :)
      Jeansen är lika som de grå vi båda har fast i lite mörkrosa färg. Såååå coola och jag blev helt kär i dem när jag såg dem :)

      Köpte mina på Clarks webshop här:
      http://webshop.clarks.nu/

      Jag köpte mina innan de kom upp i webshoppen men såg på Facebook att de lagt upp dem nu.

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. WOW vilken pingla! Det bara skriker party - så himla läckert!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åhh .. här är det också rött i glaset i väntan på att maten ska bli klar (drack inte rödvin igår och det smakar då så mycket bättre idag känner jag) och här ska det bli Hypnotisören med!! Hoppas jag. Det är sonen som fixar med film i den här familjen. Men först ska vi se Stjärnorna på Slottet, det är Robbans kväll! kram Milla

    SvaraRadera
  4. Väldigt mycket partystass. :) Härligt fint.
    kram

    SvaraRadera
  5. Hur sjutton gör man med BH under en sån blus ??

    SvaraRadera
  6. Så himla snyggt!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Lika fin som vanligt! Partypingla :-)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar