VivanDivan

VivanDivan

onsdag 23 januari 2013

Ooh och “the doppelganger”

God morgon vänner! Fy sjutton vad det har slagit till och blivit vargavinter ute. –18 idag. Brrrr…nog för att jag faktiskt gillar vintern men såhär kallt behöver det väl ändå inte vara…Bävar för att gå ut och skrapa rutorna på bilen…

Som ni som läser här kanske redan förstått är jag en “sucker” för vampyrer och är nu inne på Vampire Diaries säsong 2. Känns härligt att man har tre säsonger kvar sen efter den här för det är ju bara sååå himla bra. Kanske t o m ett strå vassare än True Blood…mmmm jag tror nästan det :) Men hursomhelst så hörde jag ett för mig nytt engelskt ord i den serien. “Doppelganger” First trodde jag de sa Doubleganger men var tvungen att slå upp Dubbelgångare på Tyda.se och det är tydligen ett tyskt låneord. Men låter ju även väldigt likt svenska dubbelgångare tycker jag. Doppelganger…tänk att man lär sig nåt nytt hela tiden :)

Idag har jag på mig Odd Molly Ooh short slip dress almost black strlk 1. Köpte den från finaste Karen på Full Circle Star i höstas men först tänkte jag spara den till våren då det är ett linne men vad sjutton, det funkar ju med kofta över eller hur? Koftan är också Odd Molly. Pointers long cardigan i apricot strlk 1. Jeansen G-star Arc superskinny och skor Jeffrey Campbell. Är så glad i mina fodrade JCs som jag köpte förra året. Trots kylan kan man ha klackar…det är inte dumt :)

P1260675P1260677P1260673P1260674P1260672P1260681

Neheh, nu ska vi ta och ge oss av ut i kylan. Ha det så gott idag

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Vad fin den är blommiga sidensaken!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Visst är det bara så himla kallt burr.Vilken snygg outfit du har idag.Ha en härlig onsdag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. -18 bär en viss respekt med sig, frys inte häcken av dig:)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar