VivanDivan

VivanDivan

onsdag 16 januari 2013

Skriver ni inlägg ni aldrig postar?

Halloj bloggisar! Hur har ni det?

Har ni varit med om nån gång att ni blivit upprörda över något och så börjat skriva ett blogginlägg som ni sen inser att nä, det här kan jag inte posta? Det gör jag ibland. Har en handfull inlägg som ligger sparade som icke publicerade av olika anledningar. Jag är som ni hört förut väldigt impulsiv och skriver ofta saker i stundens hetta men har försökt lära mig att backa ett steg och fundera först. Man glömmer ibland att man ändå har ett antal kända och okända läsare, framförallt de där okända som man inte har en aning om vilka de är. Hur många i pyttestan där jag bor läser egentligen här? Lite läskigt när man tänker efter. Även om jag ju självklart är medveten om att allt jag skriver kan läsas av vemsomhelst och alla bilder jag lägger ut kan ses av vemsomhelst. Tänk då de som har flera hundra tusen läsare varje dag. Undrar hur det känns? Fast det kanske inte är nån skillnad? Ovetskapen om vem som sitter därute och följer ens blogg är kanske ändå densamma…:)

Nu är vi halvvägs igenom den här veckan. Och vi har fått en massa snö. Tycker faktiskt det är riktigt härligt även om man måste skotta fram bilen på morgonen och nästan fryser fingrarna av sig när man ska skrapa rutorna plus att man riskerar att halka ikull och bryta både armar och ben när man ska gå nånstans. Det blir ju så mycket ljusare med snö :)

Dagens idag blev blus Vila och jeans Please. Skorna kommer från Friis & Co.

P1260587P1260589P1260583P1260581P1260582P1260588

Hoppas ni alla får en superb dag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Haha känner igen mig med inläggen. Gör så ofta tycker jag. Skriver i stundens hetta och ångrar mig sen. Var en period när svärmor var på mig i ett och makens syskon höll på att ta kål på oss och då skrev jag massor i ett inlägg som var riktat mot dem men postade aldrig det då jag vet att nästan alla i hans familj läser bloggen och det säkerligen hade blivit 10 gånger värre.

    Snygg outfit som vanligt :-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha vilken jädrans tur att du sansade dig :) Jag läser ibland på Familjeliv och jisses såna inlägg där kommer upp ibland :o)
      Kram

      Radera
  2. Hoho det gör vi nog alla. det märks ju inte minst på att det ibland publiceras ett och annat inlägg som kanske borde ha fått ligga till sig lite :)) Så klart har även jag en mapp med opublicerade
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har inga opublicerade faktisk. För det mesta tänker jag noga över före jag publiceras, och känns det inte bra under tiden jag skriver så slänger jag det. Det är just tanken på vem det är som kan tänkas läsa som avgör det.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar