VivanDivan

VivanDivan

fredag 18 januari 2013

Alltså det där med att packa…

God morgon därute! ´Just nu sitter jag på ett tåg på väg mot konferens som visst fått varmgång eller vad det kallades och det innebär att vi nu inte kommer nånstans så det här var ju trevligt värre…tur man har en hög kollegor med sig som man kan tjattra med. Och så blogga lite förstås…inte glömmer jag er heller…

Nu kommer ni tycka jag är helt dum i huvudet men jag var faktiskt uppe tre i morse. Kom på igår kväll att jag bara var tvuuuuungen att färga utväxten och var för trött så det var bara att ställa klockan det. Sen har jag packat och strykt och grejat och det tar ju lite tid hi hi…

Dagens idag blev jeans G-star, blus Valerie, skor UGG och så mitt Traderafynd från förra veckan. Paljettkoftan från Valerie som jag suktat över så länge. Helt ny med tags och till ett sååå himla bra pris…Jag är en riktig flytmaja just nu när det gäller Tradera tror jag :)

P1260604P1260597P1260598P1260603P1260596P1260599P1260602P1260601P1260600

Sen hittade jag en cool liten pryl på H&M igår. Som en klämma man sätter runt hästsvansen. Tyckte det var lite läckert….

P1260605P1260616

Nu ska jag fortsätta att inte göra nånting förutom att vänta på SJ…my god, varenda gång jag åker tåg påminns jag om varför jag inte pendlar med tåget…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Hej, läser din blogg regelbundet, tycker du har en himla cool stil:) Blev inspirerad av dina UGG och mina har anlänt nu- såå snygga! Btw- en sån hårklämma brukade jag ha på 80-talet;)

    SvaraRadera
  2. Gosh du är så supersnygg Vivvi! Paljettkoftan är URSNYGG! En dröm och visst blir man lycklig när man fyndar!:)
    Hoppas din resa gick bättre sen:))

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  3. jätte-fin kofta, jag tycker inte att jag klär i paljetter själv (känner mig utspökad) men det är så läckert på andra.
    Med tanke på din huvudvärk m m så borde du nog sova mycket mer. Det är inte bra att gå upp kl 3 och sen ha ett sånt tempo som du har. Risken är stor att bli utbränd.

    SvaraRadera
  4. Koftan är to die for, vilka fynd du gör på Tradera. Hur gör du för att se så fräsch ut när du gått upp kl 03.00, snygging? Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Snygging där :-)Funderar på att köpa likadana uggs, vilken storlek har du? tycker du att dem känns små i stl?
    Ha det gott! Kram Kicki

    SvaraRadera
  6. Hej hopp =) Snyggt...ha en toppen dag! Kram

    SvaraRadera
  7. Så fin du var, paljettkoftan är en favorit hos mig också. Har den i storlek 38 (som var den sista i butiken när jag köpten den och önskar ibland att jag lyckats få den i storlek 40). Valeries plagg är ibland rymliga, ibland små....lite problematiskt.
    KRAM!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar