VivanDivan

VivanDivan

torsdag 24 januari 2013

Ett himla farande…pjhuuu

God kväll får jag ju lov att säga. Idag har jag inte haft tid att blogga förrän nu. Helt galen dag. Imorse var vi jättesena och jag skulle in och byta bil med svågern vars bil skulle in på service och då jag jobbar i stan där den skulle in kunde ju jag lika bra köra dit den. Kom sent till jobbet och ett möte jag hade direkt på morgonen p g a att chauffören från bilfirman som skulle köra mig in till jobbet var sen. Pjhuuu….Sen ar det möten och full rulle hela dagen och snabblunch vid skrivbordet. Sen fort tillbaka till bilfirman på eftermiddagen (fick lånebil för bilen var inte klar). Hem och hämta Emilia hos svåger och svägerska (de hade hämtat henne på skolan). Efter det fort in i min bil igen och iväg för att hämta Felix som följt med en kamrat hem. Bensinmätaren lyste rött så iväg till Ts kontor och hämta tankkortet som han hade och sen tanka och handla. Förbi mamma och pappa med lite grejer och sen hem och laga pannkaka. Ja, ni anar, lite fullt upp idag :)

Men nu så har jag lagt mig på sängen med en tjock filt och småttingarna tittar lite på barnprogram medans jag bloggar lite.

Dagens idag blev klänning från Plain Vanilla, sjal Plain Vanilla och stövlar Art. Halsband Cloud 69 och Icon. Det blev lite spaceade bilder idag, vet inte vad min kamera har fått för spel…

P1260684P1260689P1260688P1260686P1260685P1260683P1260687

Måste lära mig hur man tar bilder som blir bra med självutlösaren med systemkameran för den här lilla häcken dör nog snart vad det verkar…Jag fattar bara inte hur man ska få dem klara. Det blir ju jättesuddigt med systemkameran och jag vet det sjutton hur jag ska få till det. Nån som har nåt tips till en Nikon så tages det tacksamt emot :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Älskar att se dina snygga outfiter och glada bilder!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  2. Satan i gatan vad snygg du är. Kul att se dig glaaad igen!!!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar