VivanDivan

VivanDivan

fredag 4 januari 2013

ChillNorway Bryce Jumper och vampyrer

God morgon alla söta! Igår kväll började jag kika på säsong 1 av Vampire Diaries. Började titta på den för ett tag sen men kom av mig. Nu ska jag plöja alla säsongerna tänkte jag. Alltså den där Damon, hur snygg är inte han? Eller gillar ni Stefan (till vänster) bättre?

The-Vampire-Diaries-the-vampire-diaries-8132930-1280-1024

Lovade ju igår att jag skulle visa lite outfitbilder på mitt första reafynd ChillNorway Bryce Jumper så här kör vi. Den är verkligen helt makalöst mjuk och go och egentligen ville jag ha den vita men har inte hittat den någonstans i min storlek så det fick bli den beige/bruna istället. Men är det nån som vet vart man kan hitta den vita i Small (på rea för fy vad dyr den var ordinarie) så hojta gärna :)

Till den igår hade jag jeans Circle of Trust, linne Rosemunde och stövlar Fiorentini Baker. Sjalen är från Stylesnob

P1260440P1260438P1260443P1260437P1260436P1260435P1260439

Nu ska jag ta och fortsätta med mitt kärringsnusk, d v s dregla lite över snyggingarna i Vampire Diaries innan de små och T vaknar. Idag kanske det blir badhuset och ikväll kalas för min fina kusin som fyller 30 år.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Hallå där snygging!
    Jag har 2 frågor ang jeansen. Är det tvätten Bleached Patch som du har? Och vilken stl har du? Tacksam för svar. Kram Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Halloj Annika!
      Ja, det är Bleached Patch jag har och de är i strlk 25. Normalt har jag 24 på jeans så dessa är något mindre än normalt. Inte mycket stretch heller så de har inte töjt sig så mycket.

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Blev helt kär i den tröjan så jag var tvungen att surfa runt tills jag hittade en på rea jag med! ; ) Sen måste jag bara fråga var det fina halsbandet kommer ifrån, har kikat på det förut och tycker att det är helt galet fint!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul :) Den är jättemysig. Halsbandet är från Unica of Sweden och jag köpte mitt på Tullhuset Living i Västerås. Möjligt att de har något kvar. De skickar så kolla med dem. Finns på Facebook om du vill hitta kontaktuppgifter...

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Hej. Hur är den ljuvliga tröjan i stl? Hur lång är du? Jag är 168cm o pendlar mellan s och m,men tycker att en del CN är lite stor i stl. Hoppas du har tid m ett svar för CL har jätterea nu hi hi. Hälsn Marita(i norrland,inte samma som ovan)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Marita! Jag är 167 cm lång och har normalt XS till S. På CN brukar jag ha S på de flesta plaggen men tycker vissa plagg är helt galet stora och ibland finns de inte ens mindre än S och det är ju lite skumt. Bryce är helt normal i storlek skulle jag säga och Small satt perfekt på mig. Den är ganska smal i ärmen och över axlarna men töjer sig garanterat. Tror ändå du kan ta din normala storlek på denna :)

      Hoppas du hittar en för de är riktigt riktigt mysiga

      Lycka till

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  4. Tack gulliga du för snabbt svar. Jag kör nog på m då,vill ju ha den lite oversize(men jag upplever oxå att vissa plagg är galet stora). Jooo har ju norpat mej en på creative lounge nu på 50 procent,lycka för priset var lite väl högt innan. Tack för trevlig läsning med myyyycket inspiration/ Marita i norr

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar