VivanDivan

VivanDivan

onsdag 16 januari 2013

Praktisk…vadå? De är ju i a f snygga

Tjolahopp vänner! Vilket vinterväder vi fått. Det har snöat jättemycket här det senaste dygnet och T har precis varit ute och plogat med traktorn. Inte världens bästa väglag heller och det går inte fort när man åker till och från jobbet. Det är många som pendlar den vägen jag åker och det blir nästan köbildning stundtals. Och det ger ju absolut inget att köra om utan man får följa strömmen helt enkelt i ungefär snitthastighet 50 – 60 km/h. Så det gäller att vara ute i god tid för stressa vill man inte när det är såhär. Var verkligen snorhalt igår speciellt.

IMG_2561

Och jag valde nog kanske inte världens bästa snöskor igår när jag skulle pulsa från parkeringen till kundens kontor (ca 5 min promenad). Hmmm…såg säkert rätt kul ut när jag trippade genom decimetersnön i mina klackar ha ha…

IMG_2557IMG_2552IMG_2551IMG_2549IMG_2548

Men vadå? De är ju i a fa snygga skorna :-) Och vet ni, jag hade visst samma skor idag också så inte hade jag lärt mig nåt från igår heller…icke…

Idag fick jag ett väldigt trevligt brev också. En liten inbjudan till ett litet event som jag vääääldigt gärna vill åka på…Måste genast kollas upp om nån jag känner ska dit :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Hahaha men du har rätt - de är ruggigt snygga!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vill man vara fin får man lida pin ibland, eller hur? :) Vad har du för jackan på dig? /Kristina

    SvaraRadera
  3. Måste ju inte alltid vara så himla praktiskt ;-) Snygga är de i alla fall! Så synd jag missar det lilla eventet. Igen :-( Tror jag ska emigrera tillbaka!

    Kramar

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar