VivanDivan

VivanDivan

onsdag 2 januari 2013

Här låg jag tills nu…

God morgon bloggisar! Här är det tidigt i ottan må jag säga men inte kunde jag sova längre. Min stackars kropp är helt domnad efter att ha trängts med två små i EN soffa halva natten. De ville så gärna campa nere i vardagsrummet en natt till och bäddade så fint i sina Fatboys (inte så ergonomiskt det heller kan jag tänka men nån natt gör väl inget). Själv intog jag tresits-soffan och T fick återigen sängen för sig själv. Och han har det nog skapligt bra däruppe för efter ett par timmar fick jag sällskap i soffan av Emilia som kröp upp och nån timme efter det kom Felix. Och han skulle promt ligga på min arm också så jag låg liksom inkilad och höll fast honom så han inte skulle ramla ner.

DSC_0242 (2)

Nu gav jag dock upp och ockuperade den andra soffan istället. Men sova det går då rakt inte för har jag väl vaknat är jag en sån som har helt omöjligt att somna om. Och de få gånger jag lyckas med det mår jag jättekonstigt hela dagen. Hur skumt som helst så det är bara att kliva upp (eller kliva upp tänker jag nog inte göra riktigt än…kanske blir en film först) ;-)

B t w så kollade jag på min läsarstatistik från igår och jag misstänker att ni var många därute som var lika lata som jag och låg och slösurfade en del för det var nog rekord i antal besökare på en dag he he :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar