VivanDivan

VivanDivan

onsdag 9 januari 2013

Traderaflyt

Halloj sötisar! Här blev det sent inlägg idag med. Hann inte riktigt imorse så det får bli lunchinlägg här. Den här veckan har jag haft sånt där Tradera-flyt att man blir sååå nöjd med sig själv ha ha… Var jättelänge sen jag var in och spanade men gick in här före helgen förra veckan och sökte på Valerie då det är ett nytt favoritmärke hos mig. Och kan man tänka sig. Inte mindre än TVÅ koftor som jag spanat på men tyckt varit lite dyra fanns ute till fjutt-summor (här talar vi ett par 100-lappar). Lade bud på båda och tänk, ingen annan budade så båda blev mina…jippie…ibland ska man ha tur. Och båda har kommit och båda hade tagsen kvar och såg helt nya ut….man tackar :)

Den ena fick invigas idag. Valerie hairy cardigan. En lurvig liten sak som man kan använda på jobbet som kofta/kavaj nästan. Till den har jag blus och jeans G-star och skor Jeffrey Campbell.

P1260514P1260517P1260518P1260519P1260520P1260521

Den andra får ni se en annan dag. Den karamellen suger jag på ett tag till hi hi :)

Ha en fin dag bloggisar! Tror inte det blir någon bloggning ikväll för jag ska iväg på ett möte jag bävar lite för och som garanterat kommer få mina tankar någon annanstans än hos er men det ordnar sig nog….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Är också mitt nya favomärke :-D Den där koftan är helt underbart. Har spanat på den i typ 3 månader och testat den men har aldrig blivit något köp.
    Du är verkligen superfin i den!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar