VivanDivan

VivanDivan

måndag 14 januari 2013

Snurriga hjärnor och hårborst-slarv..

God morgon bloggisar! Hur har ni det? Måndag igen och ny vecka. Känns som kortvecka för på fredag åker vi på konferens och det är alltid något att se fram emot. Träffa alla från de andra kontoren också är alltid trevligt. Och utbyta erfarenheter och kunskapsutveckling. Sånt gillar jag verkligen….

Men först mån-tor som vanligt. T är i Stockholm den här veckan också men kanske kommer hem redan imorgon om vi har tur. Vill ju träffa honom lite också innan helgen.

Men nu en helt annan sak. Alltså det där med hårborstar! Jag har två som jag använder och varenda morgon när jag ska ha en kan jag inte hitta nån av dem. T bara skrattar åt mig när jag springer runt som en förvirrad duracel-kanin och letar förtvivlat varenda eviga dag. Vad är det med mig och hårborstar egentligen? Jag vet ju att jag får skylla mig själv för jag har en tendens att lägga dem på olika ställen varje dag. Man fixar liksom håret i farten samtidigt som man gör något annat och då hamnar borsten på olika ställen när man kommer på att man ska göra något. Har hittat den på alla möjliga skumma ställen som i tvättkorgen, under sängen, i nåt av barnens rum, i min byrålåda, på tvättmaskin o s v….men aldrig i skåpet där den SKA ligga. Gaaah vad trött jag blir på mig själv ibland :)

Fast i ärlighetens namn måste jag erkänna att det nog inte bara är den där hårborsten. Jag är nog mer än lovligt snurrig när det gäller att lägga saker på “fiffiga” ställen och sen hittar  jag dem inte. Telefonladdare, hörlurar, nycklar mm mm. I helgen har jag letat som en tok efter fönsterlampor som jag skulle ställa tillbaka efter att jag tagit ner stjärnorna. Men de har jag förstås ställt på olika ställen som jag tyckte var jättesmarta nån gång där före jul när jag plockade bort dem. Och nu har jag förstås glömt…:)

Detta  mina vänner är VivanDivan i ett nötskal.:-)

Dagens idag hittade jag i a f och det blev klänning Plain Vanilla Cloudy dress, jeans G-star, stövlar Fiorentini Baker och halsband Unica of Sweden.

P1260563P1260557P1260562P1260559P1260560P1260561

Så, det var veckans första inlägg. Vi hörs igen senare. Ikväll kan det nog komma ett recept igen. Gjorde sååå himla god lax förra veckan som jag bara måste dela med mig av….

Hoppas ni får en underbar vecka söta vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Älskar lax i alla former så ett nytt recept är alltid välkommet. Ha en bra start på veckan snygging. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Hej Vivvi. Du är inte ensam om att lägga undan saker på bra ställen. Jag letar också efter grejor jag plockade bort innan jul.Eller är det så att hustomten har gömt dom.Vem vet!!!!! Hälsningar Lena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar