VivanDivan

VivanDivan

lördag 12 januari 2013

Kors-tröja och dammsugarhelvete

God morgon bloggisar! Tänk er detta scenario: “Man städar ut ett stycke barrande julgran, ett stycke tallris i kruka och ett stycke granris i vas, tar fram dammsugaren för att börja dammsuga upp alla de miljarder barr som ligger i precis hela huset och inser att….

…DAMMSUGARHELVETET går sönder!!!!!

Kul va? Och det förstås klockan halv tio på kvällen och inga affärer öppna. Gaaah…och inte hittade jag sopborsten heller. Vi har en extra dammsugare ute i andra huset som vi brukar ha till bilarna men den hade inga dammsugarpåsar och dessutom becksvart därute så den orkade jag inte leta efter. Har nu på morgonen meckat lite i a f så den suger lite grann och har fått bort det värsta. Men vi har bara väntat på det här ögonblicket för skrället är nog säkert 10 år gammal och vi har sagt ett bra tag att vi ska köpa en ny men det har aldrig blivit av för det är ju så himla trist att lägga pengar på en dammsugare. Men nu kommer vi inte undan längre så idag åker T in och köper en…yes, vad jag ska dammsuga sen på eftermiddagen :-)

Själv ska jag pyssla lite mer med att städa undan julen och spåna på hur jag kan få in våren i huset. Nån ny blomma, en vårfräsch kudde till soffan eller nåt…

Barnen har varsin kompis här idag och de har varit sååå uppspelta sen det blev bestämt. Så kul att se att de liksom växer och skaffar sig “egna liv” och att de hittar vänner på förskolan. Det är sånt som gör mammahjärtat lyckligt…:-)

En städardagens kan ni få också. Drog på mig mössan för det där med att fixa frissan har jag inte riktigt anammat idag he he…

Topp med kors från Sugar BaBe (beställd från Clarks, en webshop jag verkligen kan rekommendera. Sååå gullig personal som är jätteserviceminded). Gillar verkligen såna här toppar med tryck i form av kors, stjärnor, peace-märken eller liknande. Gärna lite glitter och paljetter. Snyggelisnyggt tycker jag…. Byxor Please, stövlar Timberland Muklukks och mössa HPI.

P1260370P1260368P1260369P1260367P1260366P1260373

Önskar er alla en jättefin dag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Ha, ha,ha doftljusens Rolls Royce det måste provas för övrigt är hela du som en Rolls Royce idag tycker jag, cool som bara den.
    Ha en nice helg.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  2. Så jädrans läcker kombo o du är skitsnygg i mössa. Njut lördagen. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar