VivanDivan

VivanDivan

tisdag 8 januari 2013

Trötta idag? Nope, inte här inte…

Halloj i stugorna! Tror ni vi var trötta och sena imorse eftersom det inte kom något morgoninlägg här? Nope, inte i den här familjen inte. Igår kväll trodde jag att det skulle vara kaos nu på morgonen då Felix somnade halv tio och Emilia vägrade somna innan halv elva. Gaaaah, tänkte jag och samtidigt tänkte jag på hur trött jag själv skulle vara klockan kvart över fyra på morgonen när min klocka brukar ringa första gången. Men jag behövde inte ens snooza utan kom upp direkt och det var inga problem att få upp småttingarna heller när det var dags. Emilia flög nästan ur sängen och var sååå laddad att komma tillbaka till skolan. Felix var väl inte lika entusiastisk och var nästan lite blyg när jag lämnade honom men han kom säkerligen igång snabbt kan jag tänka. :-)

Den här veckan blir som tur är kort ändå så man får lite mjukstart men det har varit full rulle på jobbet hela förmiddagen. Har dock betat av inkorgen och lite annat så det känns super. Och jätteskönt att vara tillbaka och träffa kollegorna igen. Känns superbra faktiskt :) Det är bara två trista saker den här veckan och det är att T är i Stockholm hela veckan och så har jag ett jättejobbigt möte imorgon kväll som jag har riktig ångest inför. Men men, lika bra att ta tag i det så det blir gjort.

Dagens idag blev blus från Spira, jeans G-star, boots UGG och halsband Unica of Sweden.

P1260508P1260507P1260509P1260505P1260510P1260513P1260512P1260511

Sådär ja, kändes ju bra det där med att vara igång med dagens-bilderna he he. Har ju varit lite si och så med såna under julen men nu kör jag igen…om ni vill förstås :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Jag har samma fina blus från Spira. Åh skulle ge vad som helst för dina grymt snygga ugg skor. Kollat på nätet men ingen rea med min st38 suck!
    Helt fantastiskt kropp du har tjejen. Du kan bli fotomodell vilken dag som helst...kolla upp vet ja.
    Kram Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack gulledu! Vilka fina ord :)

      Kollade på Nelly och där fanns det visst bara 36 kvar. Rackarns för nu var det 70% rea...De heter i a f Cosima Mid om du vill googla. Man kan nog hitta dem i USA till ett bättre pris om man är lite energisk. Lycka till :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Hej,låter som väldigt tidigt du stiger upp, har du långt till skola och dagis ?hur länge är barnen där?Mvh Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Japp, jag är en riktigt morgonmänniska. Skulle inte alls behöva gå upp så tidigt men jag tycker om att ta det lugnt på morgonen. Hänga tvätt, duscha, välja kläder, blogga o s v. Barnen väcker jag runt 6 och lämnar på dagis strax efter sju. Vi har knappt en mil in till stan så det tar ca 10 min. Sedan hämtas de klockan 16. Kan tyckas som lång dag men jag vet inte hur man skulle få ihop det med två fulltidsarbetande föräldrar på annat sätt...Dock får vi ofta hjälp av våra föräldrar som hämtar tidigare ett par dagar iveckan ibland. Hoppas det var svar på din fråga :-)

      M v h
      /Vivvi

      Radera
  3. Super fint sæt :-) Tak for din søde mail, du må meget gerne ligge mig op i den blogliste, jeg sender dig lige et link :o) Tusind Tak...
    Stort kram Tina

    SvaraRadera
  4. Evalevabo, om du vill ( och läser detta) får du gärna köpa mina svarta Ugg i stl 38!? De kom idag fr Lars Johanna, köpte de för 1400 kr men de är för små för mig :( Annars går de i retur dit. Försökte skriva på din blogg men saknar Google -konto. Maila isf annelierask76@hotmail.com

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar