VivanDivan

VivanDivan

fredag 31 maj 2013

Vilken tallrik väljer du?

Tjenixen alla fredagsmysare! Hur har ni det? Här har varit en dag med hemmajobb, tagit hand om lite sjuk tjej, kurerat min egen mage. sysselsatt rastlös frisk son, städat inför mannens hemkomst och bara haft fullt upp som det kan vara alltsom jämt :) Ja ni förstår….

Tänkte jag skulle slänga ut ett låååångt mastodontinlägg med bilder från vår kryssning men nu kom T hem så vi ska äta lite och sen vill jag umgås med honom och de små och titta på Let’s dance och bara fredagsmysa så jag slänger bara ut en rolig bild jag tog förra helgen. Familjen var sugna på korv och makaroner men jag är sååå himla trött på den maten och min mage gillar den inte heller speciellt mycket så jag snodde ihop världens godaste sallad istället….

DSC_0194

Blandsallad, gurka, tomat, rödlök, persilja, mandelspån, chevré-ost, rödbetor, balsamico och honung. Såååå himla gott. Egentligen ska det förstås vara färska kokta rödbetor och inte inlagda som jag tog och valnötter istället för mandelspån men ack såååå gott… :)

DSC_0198

….eller skulle du välja makaroner, falukorv och en masssa senap?

DSC_0197

Svårt val eller? Tycker inte jag i a f he he

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Haha, jag vågar nästan inte säga det, men sallad går fetbort för mig. Tycker det smakar som gräs doftar:D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag vet exakt vad jag skulle välja! Älskar sallad och rotfrukter tillsammans. Makaroner och pasta går fetbort numera och magen är galet glad! Ha en härlig helg nu och hoppas ni får vara friska. Kram Milla

    SvaraRadera
  3. Jag skulle nog välja salladen även om jag älskar falukorv.
    Kanske toppa lite med korv på salladen :-)
    Om du har problem med magen så kanske inte rödlök, balsamico m m är det bästa..........

    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar