VivanDivan

VivanDivan

måndag 20 maj 2013

Vad sjutton gör jag den där extra timmen?

God lunch alla söta! I morse blev det liksom lite stressigt. T puttade på mig klockan 06 (då hans klocka normalt ringer) och frågade om jag inte borde gå upp snart. Flög upp och var sådär lagom desorienterad som man kan vara om man väcks plötsligt. Snart insåg jag att jag visst glömt ställa klockan igår kväll. Låg i sängen och tittade på VM-finalen i ishockey som jag nu också insåg att jag somnat ifrån. HUR KAN MAN SOMNA TILL EN SUPERSPÄNNANDE VM-FINAL DÄR SVERIGE SPELAR????

Hursomhelst hann vi i a f i tid. Barnen var jätteduktiga och klädde sig fort och det var inga problem alls. Så jag var på jobbet strax före 08 som jag brukar. Och då kan jag ju ställa mig frågan: Vad gör jag då mellan 04:15 och 06:00 en vanlig dag. Jo, snozar gör jag ju från 04:15 till 05 men den där extra timmen då som jag har varenda morgon. Vad gör jag med den? Det kan man ju fråga sig….

Dagens-bilder snodde jag ihop lite fort i a f innan jag for iväg men hann som sagt inte blogga utan kör lite lunch-variant idag. Det blev blus ChillNorway, jeans Fornarina (gamla som sjutton) och skor Roots. Halsband och armband Unica.

DSC_0080DSC_0078DSC_0077DSC_0076DSC_0075

Sådär, det var ju snabbt gjort. Bilderna är helt oredigerade idag. Jag brukar ljusa upp dem lite för jag är ju så kass på kameran och de brukar bli lite mörka som ni ser men idag blev det alltså totally natural….

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Snooza i 45 minuter vet jag inte om det är så himla bra, bättre att sova ordentligt 45 minuter längre och sen stiga upp när klockan ringer! För mig låter det galet okristligt att gå upp SÅ tidigt mitt i natten ;=)Själv vet inte ens om jag har en snoozeknapp på min klocka ;=) utan kliver alltid upp direkt. Det finns nog en massa värdefull tid att vinna på morgonen om man för rutin på att göra det som behövs och inte en massa annat. Samtidigt som det är himla bra att ha god tid på sig, och inte stressa jämt på morgonen, tex läsa tidningen och äta frulle. Ja jisses, som man snott omkring om mornarna när barnen var små...
    Jag har åkt din väg några ggr på sistone, visst har det blivit ganska bra väg sen de byggde om? Men man ser att det är många som pendlar när man möter alla bilar...
    kram Milla

    SvaraRadera
  2. Snygg som alltid Vivan!
    Kram från mig i Indien :)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar