VivanDivan

VivanDivan

fredag 3 maj 2013

Helgplaner

God morgon alla glada! Fredag igen fast det känns nästan som måndag. Den här veckan blev verkligen väldigt skum. Men lika glad är jag för det för fredagar är ju inte dumt…inte dumt alls :) Kan nog till och med påstå att det är veckans allra bästa dag. Jobba lite först och sen fredagsmys. Vi ska grilla kyckling ikväll och jag misstänker att T laddar för hockey-VM. Själv tycker jag inte alls att hockey-VM passar i maj. Nu vill man ju inte ha vintersport utan fram med fotbollar och löparskor. De senare ska jag nog faktiskt plocka fram i helgen tror jag. Måste verkligen börja röra på mig. Säger det så ofta men nu har jag kommit till en gräns när min kropp inte mår bra och jag tror knappast jag kommer må bättre av att fortsätta vara en soffpotatis så fram med löparskorna och ut i skogen. Där kommer nog spenderas en hel del för övrigt då vi ska hugga ner en sisådär 150 träd då Vattenfalls ledningar går genom vår skog och då måste det rensas ut ibland. Så nu ska fru VivanDivan bli skogsarbetare. Tror ni huggar-byxor finns i rosa? :-)

I helgen ska vi också ta en cykeltur har barnen bestämt. De har båda fått nya cyklar i veckan och de måste förstås testas. Blev lite panik då båda vuxit ur sina gamla över vintern men nu har båda nya större. Vi hade sån tur att kusinen vuxit ur sin fina knappt använda cykel så Felix fick ta den och så köpte vi en till Emilia igår i cykelbutiken. Bra med äldre kusiner ibland :)

Vad mer….söndag består som vanligt av jazzdans och terränglöpning men lite trädgårdsarbete kan det nog bli. Tror det finns två små som vill få upp studsmattan a s a p bland annat så det ska vi nog också försöka hinna med. Japp, det var vår helg det…få se på söndag kväll vad vi hunnit med av dessa planer ha ha

Dagens denna fredag blev jeans Circle of Trust (har strlk 24 på dessa då de är stora i storlek för er som undrat), tisha Please, jacka Please och skor Ash.

DSC_1131DSC_1128DSC_1124DSC_1125DSC_1134DSC_1129DSC_1127DSC_1132DSC_1126DSC_1130DSC_1133

Önskar er alla en fin fredag så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Vad fräscht det var med vitt och orange, älskar den kombon. Kollar in här varje dag nuförtiden, har blivit riktigt biten :). Åå är så avis på ditt Rehard skärp, vill ha..... Får åka till Tullhuset och kolla om de finns kvar, är ju nära då jag bor i Vässan. Ha en riktigt fin fredag
    Kram Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Susanne! Kolla in Tullhusets webshop. Där finns skärpet...www.tullhusetliving.se :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Vad snyggt med den orange tishan! Man blir verkligen pigg av färg. Nu hjälpte du mig faktiskt att avgöra färgen till morgondagens kalas. Brorsan fyller år, och då får det bli den orangea wrap-koftan från OM. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa, orange är ju bara sååå snyggt och vårigt :) Du kommer bli jättefin i wrappen :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Oj, vilken fräsch tröja, var har du köpt den?

    Sanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sanne! Tröjan är från Tullhuset Living. Finns även i webshoppen www.tullhusetliving.se

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  4. Vilken stl har du på tröjan? Måste bara köpa den......
    Camilla

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar