VivanDivan

VivanDivan

onsdag 8 maj 2013

Tänkte att nu öppnar jag fönstret inatt och får lite frisk luft…men….

…jorå, bönderna håller visst på att gödslar ute så det luktar verkligen f-----n. Där fick jag för att jag ville ha lite frisk luft på natten he he…annars är det ju så skönt att sova med öppet fönster när det kommer in frisk (väldoftande) ljum luft när man ska sova. Men icke igår kväll alltså…fy vale….:)

God morgon på er förresten! Har ni sovit gott utan “shit-lukt”? Jag har ändå sovit gott trots odören. Vande mig efter en stund…

Sista arbetsdagen den här veckan och nu kör vi långhelg. Hoppas, hoppas det vackra vädret håller i sig. Skulle så gärna vilja sitta ute i solen lite och få lite färg. Är verkligen blekare än blekast just nu så lite rosiga kinder skulle inte skada. Ikväll ska jag dessutom göra nåt jag inte gjort på läääänge…och går det bra ska jag köra imorgon också…jojo, vad det är får ni se senare he he…lite lurig idag jag :)

Dagens idag blev blus Odd Molly Chiffon Blouse strlk 1, jeans G-star och skor gamla från Roots. Ballerinapremiär idag men tyckte det var lite kyligt att vara barfota så det blev nylonisar :)

DSC_1309DSC_1305DSC_1306DSC_1310DSC_1307DSC_1308

Ha det fint alla fina

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vad söt blusen är...jag invigde min ärmlösa klänning i helgen.
    Kram från Titti som sovit med öppet fönster utan lukt....!!

    SvaraRadera
  2. Fiiin du är! när jag köper klänning köper du blus i samma tyg:) kram Nilla

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar