VivanDivan

VivanDivan

onsdag 29 maj 2013

När man hittar en bra produkt

Tjenixen vänner! Idag har jag varit på akupunktur för första riktiga gången i mitt liv (fick akupunktur när jag födde barn men det var jag knappt medveten om då). Fick en remiss för att testa om det kan hjälpa mot min huvudvärk. Kan ju ha med muskelspänningar att göra och läkaren tyckte det kunde vara värt att testa. Så nu ska jag testa fem gånger här hos en sjukgymnast och har även fått lite små tips om ergonomi och små övningar man kan göra för att slappna av i musklerna efter en arbetsdag och på så sätt minska spänningar i huvudet. Det är ju värt ett försök eller hur? Men oh my vad slut jag blev efteråt. Trodde inte man kunde bli sååå påverkad av några små nålar som knappt kändes och som satt sisådär 10 minuter. Men jag blev nästan sömnig och när jag kom hem och vi hade ätit var jag tvungen att lägga mig på soffan en kvart och somnade. Men är man ensam med två små då maken är borta i jobb så kan man inte vila nån längre stund så jag har hunnit med att läsa lite sagor och spelat hockeyspel också (ni vet sånt där bordshockey som är sååå himla kul) :-) Men nu blir det sängen igen och hoppas jag får sova riktigt gott inatt. Liksom ingen jobbig trötthet utan mer en skön och avslappnad trötthet jag känner och det är ju positivt. På måndag blir det nålarna igen få se om det hjälper….:-)

Men nu måste jag också visa ett nytt nagellack jag fick som reklam när jag köpte nån tidning (minns inte vilken). Det har stått nån månad för jag tyckte inte jag gillade färgen men så blev jag lite sugen på riktigt knallrosa naglar och så kom jag på det där reklam-lacket jag fått och testade. Och oj, vad bra det var. Har suttit som berg sen i lördags och det är sådär riktigt blankt och fint som jag vill att nagellack ska vara och dessutom torkade det fort. Jag är ingen specialist på nagellack men testa detta vettja…Max Factor Glossfinity heter den och det är verkligen glossy….

DSC_0003 (2)

(världens kortaste och fulaste naglar har jag men ni får överse med det. Testa på er själva istället he he…Googlade och Kicks verkar ha det och det kostar endast 89 riksdaler…finfint va?

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar