VivanDivan

VivanDivan

torsdag 16 maj 2013

Vitt vitt vitt

God morgon vänner! Idag lyser solen igen men det är riktigt kyligt. Igår hade stora E fotbollsmatch borta och T skulle skjutsa och det körde ihop sig lite med hämtningen så han fick hämta de små och åka förbi med dem till mitt jobb så fick de vara där medans jag jobbade klart. Och de skötte sig exemplariskt. En whiteboard och ett par pennor kan roa två små ett bra tag. Och de var tysta och lugna så det gick hur bra som helst….Sen åkte vi ut en sväng till stora köpcentret här i stan och tittade på lite skor. De vill ha nya Converse båda två och vi provade runt lite så nu vet vi storlekarna de vill ha men det fanns inte i de färger de ville ha så jag får beställa på nätet. Emilia vill ha mintgröna och Felix svarta med camouflage på hälen. Ska surfa runt lite ikväll få se vad jag hittar :)

Själv har jag klätt mig i skor utan nylonstrumpor idag då jag har peep-toe för första gången för året. Kommer säkert frysa tårna av mig men men, nu är det vår och nu ska fossingarna luftas även om de är mer än lovligt bleka. Men det är ju bra för då matchar det min övriga klädsel som är vit, vit, vit. Vit blus Noa Noa, vita jeans G-star och vitt linne Lindex. Kavajen är inte vit och är en gammal favvo från G-star. Skorna Replay.

DSC_1588

DSC_1583DSC_1584DSC_1585DSC_1586DSC_1590DSC_1592DSC_1593DSC_1594DSC_1589

Ikväll blir det sommarfest på dagis med picnick och grejer. Barnen har önskat tonfisksallad och bullar. Det ska vi väl kunna få till :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Har precis hittat din blogg och shit vilka fina outfits!! :) Jag blir så inspirerad! Tack!

    SvaraRadera
  2. Varifrån har du köpt Noa Noa tröjan du har på dig här? Den är såå snygg!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den kommer från Noa Noa-butiken i Västerås men jag har sett den i vissa webshoppar också. Bl a Zalando

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Bara så himla läcker outfit.Mysigt med sommarfest på dagis.Ha en skön torsdag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Snyggt och vårfräscht! Kavajen var jättesnygg!

    Ha en mysig vårfest!

    kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar