VivanDivan

VivanDivan

lördag 25 maj 2013

Armband från Syster P

Tjenixen bloggisar! Här ligger jag nu med ett glas Prosecco och njuter lördag. Precis ätit grillad kycklingfilé och potatisgratäng och före det tog jag en löprunda med lite intervaller. Kände mig riktigt duktig och väl värd ett glas bubbel :)

En riktigt bra dag har jag haft idag. Varit ruskigt effektiv på tvättfronten och tvättat ett antal maskiner och allt är nu torrt och inplockat. Perfekt torkväder med lite vind och sol så det gäller att passa på. Felix har redan somnat och tjejerna är ute på studsmattan. T tittar på någon dokumentär här bredvid och jag tror jag ska sjunka ner här i soffan och avnjuta en film….

Men först lite bilder på mitt nya armband från Tullhuset Living. Det är ett Syster P och jag gillar ju den här stilen med lite tufft läder och nitar men samtidigt lite romantiskt rosa med guldfärgade detaljer. Och så den söta lilla påsen man får det i…Love love…Tror de kommer upp i webbshoppen snart…

DSC_0204DSC_0206DSC_0205

Tack snälla Tullhuset för det fina armbandet. Kommer bära det imorgon när jag ska på kryssning och ska vara lite extra fin :-)

Shoppade faktiskt lite annat också när jag var där igår men det får ni se en annan dag :-) Nu har tjejerna kommit in och håller på att duka fram lite ost och kex här. Mmmm gott gott.

Ha en finfin kväll sötisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Oj så fint. Somrigt, läckert. Passar till det mesta. Fina bilder Vivvi. Som alltid.
    Kram söta du.
    Eva

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar