VivanDivan

VivanDivan

torsdag 30 maj 2013

Emilias godaste tårta och poncho på olika vis

Halloj där mina vänner! Hur har ni det? Veckan börjar gå mot sitt slut..torsdag idag och imorgon fredag…yeyyyy, min kära T kommer hem och fredagsmyset lär bli ett faktum :-)

Igår låg Emilia och jag och pratade lite i sängen när Felix somnat. T fyller snart år och jämnt till och med och det måste vi ju fira. Så vi planerade lite mat som vi trodde han skulle gilla.

Emilia: “Ärtsoppa blir nog bra till förrätt för det är ju hans favorit. Och sen vill han nog ha kött till varmrätt. Men det får du fixa mamma. Jag ska göra tårtan och det ska vara världens godaste tårta jag hittat på själv…

marängbotten, grädde, sylt, grädde, sylt, karamellströssel, marängbotten, grädde, jordgubbar, blåbär. Och så tror jag vi måste ha lite socker på också så det inte blir för salt. Tror fem liter blir bra eller vad tror du mamma?”

Jojo, smaskens med sååå mycket socker….:-)

Idag har jag poncho på mig och jag tänkte visa lite olika bilder på hur man kan snurra den så det blir lite variation på trasan. Ponchon är från Ester Elenora (förra årets) och till den har jag jeans G-star, skor Cinti och linne Rosemunde.

DSC_0230DSC_0226DSC_0225DSC_0224DSC_0228DSC_0227DSC_0229

Nu off to work…

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jättefin poncho men lite väl mycket Missoni kopia eller hur ?

    Tårtan blir nog väldigt god :-)

    /C

    SvaraRadera
  2. Jo, den är väldigt lik Missoni. Tänkte på det också då jag har en "äkta" Missoni-poncho också. Men men, betydligt billigare så helt ok för mig :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar