VivanDivan

VivanDivan

onsdag 1 maj 2013

BB-kräm…jag är visst inte helt med i matchen

Hallå därute! När jag var på Lindex VIP-frukost för ett par veckor sedan fick man en liten goodiebag och i den fanns det en skum liten tub som det stod BB creme på. Jag har ju hört ordet men faktum är att jag hade faktiskt inte en aning om vad det var men självklart måste jag ju testa gratisprodukten från Lindex. Och vet ni, skapligt hooked blev jag och nu smörjer jag mig varenda morgon i ansiktet med den. Inte nog med att den faktiskt täcker rätt bra och ingen foundation behövs, den känns sååå sval och skön och jag tycker faktiskt den har gett min hy en bättre och piggare lyster så det måste vara nåt med den som är bra i a f. Googlade lite och för er som är lika okunniga som jag kommer här beskrivningen av BB creme

BB cream stands for blemish balm, blemish base, or beblesh balm (apparently because of a copyright in Korea on the word “blemish”), and in Western markets, beauty balm. It is a cosmetic item sold mainly in East and Southeast Asia, although larger beauty brands are increasingly introducingBB creams to Western markets.

BB cream is promoted as an all-in-one facial cosmetic product to replace serum, moisturizer, primer, foundation, and sunblock.[2] It can be worn alone as a tinted moisturizer, over serum and moisturizer as a regular foundation, and under powder, depending on the desired amount of coverage.

Vad var det då för produkt som gjorde VivanDivan så lyrisk? Jo det ska jag tala om…

DSC_0943

Garniers BB Cream miracle skin perfecter all-in-one moisturiser och jag tycker den var helt fantastiskt bra. Nu har jag ju inte så mycket att jämföra med och ni som kan det här med skönhetsvård tokdissar mig säkert men för mig var den bra och priset var inte heller dumt då jag googlade rätt på det….119 kr! Den ska jag fortsätta med :)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Den passade jag på att köpa när det var extrapris, måste ju testa. Kändes dock lite fet för mig så nu ska jag testa samma fast ligjtvarianten som jag hittade på Gekås. Bra att kunna testa när det ändå är billigt också.

    SvaraRadera
  2. Thanks for the recommendation. Garnier is here in Canada so I will try the BB cream. Good to have SPF for this time of year.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  3. Gud vad skönt att någon äntligen förklarade för mig vad BBcreme är för något. Tack för tipset!
    kramar

    SvaraRadera
  4. BB-cream tog slut när jag var på Lindex VIP-frukost...fick 100:- i gift card i stället.
    Har dock en rabttkupong på 30 %...ska se om jag hittar BB-cream i Sthlm.
    Den fanns inte här i norr.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. BB-cream är superbra, jag blev helt fast när jag provade första gången för ett bra tage sedan. Läste om den i Damernas Värld eller Femina tror jag första gången.
    Jag kan rekommendrea L´Oreal och Vichy också, de är mycket bra. Ta dock inte L´Oreals ligt, den är för ljus om ni inte är väldigt ljusa i hyn.
    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar