VivanDivan

VivanDivan

tisdag 14 maj 2013

Hur många skor kan en människa samla på sig?

Hallå därute! Lite sen “morgon-bloggning” här…eller ska jag säga lunchbloggning för det är precis vad det blev idag. Och inte hann jag kika in till er igår heller för jag höll på med mitt projekt städa-och-rensa-skogarderob igår kväll. Ni anar inte vad effektiv jag var. Rensa, rensa, städa, städa, sortera, sortera. Så nu har vi ordning på grejerna, även om jag hade kunnat önska lite bättre förvaringsmöjligheter. Vi har skogarderoben under trappen så det är ju lite svårt med hyllor och sånt. Dessutom hade jag kanske önskat att vi kunde målat och lagt in nytt golv därinne men men, nu är det ordning på grejerna och rent och fräscht i a f :)

Men nåt som slår mig varenda gång jag rensar bland skor….”HUR MÅNGA SKOR KAN MAN SAMLA PÅ SIG EGENTLIGEN?”. Herrejösses, gjorde ett hafsigt försök att räkna och jag gav upp när jag var uppe i 100 par och då hade jag inte börjat med resten av familjens skor än. My god, varför slänger eller ger jag inte bort skor jag inte använder? Kanske ska ta en liten skobloppis här snart. Ligger några par ute i bloppisen men har massor jag skulle kunna fylla på med :)

Men innan jag orkar med det ska jag äta lite lunch här och jobba lite eftermiddag. En dagens får ni i a f och den består av byxor Hunky Dory och blus H&M. Skorna är Ella of Sweden.

DSC_1560DSC_1561DSC_1562DSC_1564DSC_1566DSC_1565DSC_1569DSC_1570DSC_1571

Nu ska jag kila iväg och köpa mig nåt ätbart. Ha en fin eftermiddag vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Skitsnyggt!

    Och tack för pepp och banner ;-)

    kram

    SvaraRadera
  2. kul med skobloppis! bara det är min storlek dock. jag tvättar converse i tvättmaskin 40 grader - alltid funkat bra. men det kanske inte rekommenderas

    SvaraRadera
  3. Skor behöver jag i massor. Har inte köpt ett par snygga skor sedan jag bröt benet men nu är jag supersugen på ett par nya!
    Älskar dina Hunky byxor!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Min man undrar också hur många skor jag kan ha :-) Jag fyller på utan att göra mig av med några, tänker att jag nog kommer att få användning för dem någon gång. Galet...jag vet. Bor man i en lägenhet dessutom så är ju inte förvaringsutrymmena enorma.

    Snygg dagens! Byxorna har jag varit sugen ett tag på att prova, verkar vara perfekta sommarbyxor. Kram

    SvaraRadera
  5. Oj, här ligger jag i lä:) Maken får dåndimpen av min samling, men nu kan jag berätta att de finns de som är snäppet vassare:)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar