VivanDivan

VivanDivan

söndag 26 maj 2013

♥ Alla mammors dag ♥

God morgon vänner! Inatt vaknade Emilia vid tretiden och hade jätteont i magen och kräktes sedan en gång. Vi lade oss då nere i sofforna så hon hade nära till toaletten och jag kunde hjälpa henne men det blev inget mer sen och nu på morgonen är hon pigg och ingen magvärk och är hungrig så jag hoppas och tror att det var för att hon åt lite för mycket igår kväll kanske. Hua, ingen magsjuka nu för idag ska vi ju på kryssning men som sagt, tror det är lugnt….

Igår kväll körde vi lite ost och kex och tittade på “Hamilton 2 – Men inte om det gäller din dotter”. Jag somnade dock så jag tänkte försöka titta klart nu innan vi åker vid lunch.

DSC_0208DSC_0211DSC_0209DSC_0207

Men först blir det lite frukost här och sen packa och färga utväxt så vi får se om jag hinner :)

Jag kom ju på att det är visst mors dag idag. Firar ni det med pompa och ståt hemma? Hittade en bild på Facebook som jag tyckte var så kul. Instruktioner hur man firar mor på mors dag från 1921. Klockrent va?

946536_571944846173152_1704682422_n

Får väl se hur det blir med den saken idag när vi ska bort :-) Men blommor har jag fått och det fick jag faktiskt redan igår av mina små som var ut i dungen bakom huset och plockade lite blommor till mamsen. Alldeles fullt med underbara liljekonvaljer blommar nu och de är ju så vackra och doftar så gott…De gula vet jag inte vad de heter men det måste varit någon trädgårdsblomma de planterat ut i dungen och som spridit sig för vi har massor….

DSC_0201DSC_0203DSC_0202DSC_0200

So lovely och jag tycker det nästan är vackrare med egenplockade buketter än köpta. Känns mer personligt och man blir glad när man tittar på dem :). En Prosecco fick jag minnsan unna mig att dricka igår kväll också till osten…smaskens

IMG_3074

Ja, ok då, T fick smaka liiite också men bara liiite…ett snapsglas fick räcka ha ha

IMG_3075

Nu får ni ha en fin söndag. Ska se om jag kan förinställa något inlägg för jag har ingen aning om hur täckningen är ute på havet men annars får vi ses imorgon helt enkelt :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Det är gula vårkragar som barnen har plockat :)
    Deras buketter är så söta. Ha en fin dag ute i solskenet!

    SvaraRadera
  2. Ha det så trevligt på kryssningen.
    Internet fungerade väldigt dåligt när vi senast var till Helsingfors.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Uähh, tur att det inte var magsjuka! :)
    Kika gärna in på min blogg, den är nystartad :)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar