VivanDivan

VivanDivan

tisdag 7 maj 2013

Det är ju för sjutton maj nu

Halloj därute! Imorse blev det visst lite försovning. Vaknade av Ts klocka som brukar ringa en halvtimme efter jag gått upp så det blev lite stressigt men vi hann. Dock ingen morgonbloggning som fick skjutas och bli en lunchbloggning :) Men det funkar ju det med. Sitter här med min matlåda som håller på att kallna och passar på att kika in här en sväng. Har den otroligt kulinariska rätten varmkorv, spagetti och ärtor idag. Mmmm, skulle barnen säga, njaaa, säger mamman men det funkar ju. Det där med LCHF och att ta bort mjölmat har inte funkat så bra för mig. Jag tycker för mycket om spagetti och bröd mm. Däremot försöker jag köra mer fullkornsvarianter än tidigare få se om det blir nåt bättre i magen. (Har förresten inte varit på återbesök hos doktorn än och fått svar på proverna jag tog ifall ni undrar. Nästa vecka har jag tid).

När jag åkte till jobbet imorse slog det mig att det är ju faktiskt maj nu. Oj vad tiden rusar iväg. Bara två månader kvar till semester och det kanske är dags att planera upp den också. Vi har inte bokat något utan det kommer antagligen bli små kortare tripper. Vi ska nog upp till Idre en sväng och så blir det Leksands sommarland och så vill jag åka tillbaka till Furuvik i Gävle. Sen måste vi ju vara i sommarstugan också så vi kommer nog få fullt upp…plus husrenoveringen då. Altan och fasad är önskemål för sommaren men vi får väl se vad vi mäktar med :)

Nu ska jag äta min matlåda men här kommer en dagens i a f. Jumper ChillNorway Milex jumper, jeans G-star och skor Swedish Hasbeens. Halsband Circus

DSC_1297DSC_1298DSC_1299DSC_1300DSC_1301DSC_1303DSC_1302DSC_1304

Tjolahopp för nu så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Vad fint glittertröjan är! Måste spanas in närmare.

    kram

    SvaraRadera
  2. Va snyggt!!!
    Somvanligt måste jag tillägga, men denna jumper var fab!
    kram/Lena

    SvaraRadera
  3. FY sjutton va snyggt!! Den kombon ska jag sno rakt av ;-)
    KRAM!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar