VivanDivan

VivanDivan

lördag 1 juni 2013

Lycka är en trädgård full med blomster

God morgon mina vänner! Idag känner jag mig återställd efter ett par dygn med dålig mage och illamående. Misstänker en kebab jag åt i början av veckan som smakade lite suspekt faktiskt. Men nuså känns det bättre och idag ska jag försöka äta lite. Emilia är feberfri men har fått en gräslig hosta och har fortfarande ont i halsen säger hon. Men jag har lovat att vi ska ta oss ner på stan idag ändå för det är Barnens dag i pyttestan med ansiktsmålning, uppträdanden mm och sålänge hon orkar tycker jag det är ok. Utomhus är väl smittrisken minimal och förkylningar har vi väl alla gått ut med.

Men innan vi far iväg här måste jag bara få bjuda på lite bilder från vår grönskande trädgård. Vilken lyx det känns att ha en sån där “gammal” trädgård med redan “fullvuxna” fruktträd, spännande rabatter där man inte alls vet vad som kommer komma upp och flera dungar med härliga vildblommor som vitsippor och liljekonvaljer. Och att bara kunna gå ut och plocka sig en väldoftande vacker bukett och ställa på vartenda bord i hela huset. Det slår varenda köpta bukett i hela världen tycker jag…speciellt när det är små söta småttingar som valt ut och plockat de blommor de tycker är allra vackrast…

DSC_0242DSC_0247DSC_0248DSC_0249DSC_0253DSC_0258DSC_0259DSC_0262DSC_0266DSC_0269DSC_0274DSC_0277DSC_0278DSC_0282DSC_0283DSC_0299DSC_0315DSC_0316DSC_0319

Tänk vad jag känner att vi är lyckligt lottade som fick möjligheten att ta över en sån här härlig gård. Mycket jobb, visst, men just såna här saker är det som gör att man glömmer det jobbiga och tänker att åååå vilken lycka att vi får möjligheten att bo på ett sånt här ställe och barnen får växa upp där de kan öppna dörren och springa ut barfota i gräset och klättra i träden och plocka de vackraste av blommor….Och när jag öppnar mitt sovrumsfönster på kvällen känner jag den underbara doften av blommande syrener och liljekonvaljer. Det är lycka för mig….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Liljekonvaljer och syrener....så underbart.
    har ett ställe här i närheten där der växer liljekonvaljer...men de har inte riktigt slagit ut ännu.
    Ha en fin dag på stan önskar Titti

    SvaraRadera
  2. Så vackert! Och visst är det underbart med alla fina blommor nu! Jag förstår att ni njuter av att bo så fint och att kunna ge barnen möjligheten att röra sig så fritt i naturen. :-)
    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  3. Underbart med liljekonvalj och syren!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar