VivanDivan

VivanDivan

onsdag 12 juni 2013

Siden is da shit och skor som gör outfiten

God eftermiddag får jag väl lov att säga idag. Lite sen bloggning här då jag inte riktigt hann imorse. Hade visst glömt ställa klockan men den inbyggda klockan slog till ändå i rätt skaplig tid. Bloggningen fick dock lov att rationaliseras bort men nuså är jag tillbaka :)

Jag är så galet förtjust i sidentyger. Äääälskar både den här lite glansiga sidenvarianten och den mer skira tunna. Det är lätt, luftigt och skönt att ha på kroppen och jag har en hel hög älskade sidenplagg. Ett märke som speciellt gör underbara sidenplagg (förrutom Odd Molly) är Valerie. Jag har flera underbara sidenblusar och toppar och idag plockade jag fram en topp från tidigare kollektion som ju dessutom har mitt favvo-print leopard. Över har jag paljettkoftan också från Valerie som väl kanske egentligen är mer fest men vadå då, är inte varje dag en fest? :-)

Jeansen är G-star och jag testar även två par skor här och visst blir det två helt skilda outfits bara genom att ta två olika skor till? Tycker i a f jag…

DSC_0694DSC_0695DSC_0690DSC_0696DSC_0697DSC_0692DSC_0693DSC_0698DSC_0700DSC_0703

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Självklart beställde jag pumpsen:) Det är snyggt och du har rätt i att skor kan förändra en hel outfit. Skitsnygg är du!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Älskar den fina paljettkavajen!! Skor förändrar verkligen en outfit, liksom accessoarer.
    Min MK-väska är köpt via apple.se här är länken om du är nyfiken :-)
    http://store.apple.com/se/product/H9988ZM/A/michael-michael-kors-15-tums-saffiano-jet-set-travel-tote?fnode=50
    KRAM!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar