VivanDivan

VivanDivan

tisdag 11 juni 2013

Odd Molly allover–min favoritklänning

Guuud Muuuurning! Minns ni Allå allå emliga armen? Tycker fortfarande att det är bland det roligaste som finns. Den engelska konstapeln med brytning när han säger Guuud Muuurning är ju bara helt oslagbar ha ha (ja, jag har skum humor, jag vet det)

Men det var ju ett sidospår big time till vad jag skulle skriva om egentligen. Lite Odd Molly tänkte jag att jag skulle svamla om ju. Var länge sen ni såg mig i Odd Molly och alla Odd Molly-lovers har väl lämnat bloggen nu antar jag men ge inte upp. Jag älskar fortfarande märket och det kommer mera men just nu har jag varit lite inne på annat ett tag. Lite kul att mixa. Vet att jag skrivit om det förut men så är det ju. Idag är det dock en Odd Molly allover-dag. Klänning och jeansjackan från förra sommaren. Klänningen köpte jag på Barkarby i våras på Odd Molly fun days-träffen och har den även i beige från förra sommaren. Love it. Ska ni ha en klänning som funkar i stort sett året runt ska ni slå till på en Tricolor Dress. Tunnt skönt stickad men med en kofta och strumpbyxor funkar den ju på vintern också. Kolla bara in här när jag har den på vintern och här när jag har den på midsommar. Den kan ju finnas kvar i Barkarby eller Freeport kanske och Tradera är ju ett hett tips annars :). Storleken jag har är 0. Idag har jag den alltså i grått och till den jeansjackan White Denim Stretch jacket och skor från Ldir.

DSC_0676DSC_0677DSC_0679DSC_0680DSC_0681DSC_0682DSC_0683DSC_0687DSC_0688

Nu ska jag få ihop ungarnas grejer och fara iväg här. Ha en fin dag alla fina

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jättefin klänning men inget för mig som har strlk 4, ser ut som en stoppad korv :-(
    (PS. Det heter i Barkarby och inte på Barkarby)
    Hälsn "Språkpolisen"

    SvaraRadera
  2. Så, nu är det rättat. Ibland går det lite fort och jag är lite trött så fingrarna skriver snabbare än hjärnan hinner tänka :) Tack för rättningen

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar