VivanDivan

VivanDivan

måndag 3 juni 2013

Bio bara sådär en vardag

Halloj i cyberspace! Här blev det en helt spontan eftermiddag/kväll med två små underbaringar minsann. Det var dags för TBE-spruta igen idag. Felix andra och Emilias första (hon fick inte ta sist då hon tagit 7-årsspruta veckan innan). Dock var det inte på hemorten den här gången så jag fick åka från jobbet och hämta de små på förskolan/fritids och sen tillbaka till storstan.

(bilderna ovan är från förra vaccinationen, missade ta några idag visst. :-)

Sen tyckte jag att de var sååå duktiga så bi bestämde lite hastigt och lustigt att vi skulle gå på bio. De har velat se Epic sen den kom så det var ju givet:-)

Självklart ville de ha special-popcorn-byttorna med tillhörande mugg, sugrör och figur

Oooops! Felix är duktig och städar upp i a f

Slänger alltid av mig skorna på bio :-)

Popcorn en vardag? Jooo det får man

Inte många i salongen och det var tur för jag skämtar inte när jag säger att jag fick springa med småttingarna på toaletten fyra gånger. Felix en och Emilia TRE!!!! Lite orolig för hennes urinvägar igen faktiskt då hon säger att det svider också....:-(

Mamman och gullunge nr 1

Mamman och gullunge nr 2

Ja det blev en spontan, mysig och trevlig kväll en vardag sådär helt appropå...men det brukar ju bli de bästa...lite sent kanske för att vara förskola imorgon och vi blev ännu senare tyvärr då det på hemvägen var blockerat en bra stund på vägen då en långtradare vält...men men, ibland kan man väl få lycka till vardagarna och det är ju bara två dagar kvar den här veckan...nu sover de så gott båda två och jag ska ge mig på ett avsnitt av Arrow tror jag :-)

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar