VivanDivan

VivanDivan

fredag 14 juni 2013

Kickar igång fredag

God morgon vänner! Idag vaknade jag tidigare än vanligt. 03:30 slog jag upp mina blå och hade lite svårt att somna om. Fredag och sista dagen den här arbetsveckan och det känns super. Tror dock det kommer bli lite jobb i helgen men det känns ok. Ska försöka hinna städa i helgen också så det är fint till midsommar redan nu. Sen får vi försöka hålla efter i början av nästa vecka som blir väldigt kort. Fritids är stängt ons-tor så då passar jag på att ta lite ledigt och vi far iväg till sommarstugan hela högen. Som vi längtat dit och det har blivit lite tradition att vi firar midsommar där. Mitt smultronställe på jorden :)

Så ikväll blir det nog lite räkor och vitt vin kanske och så köpte jag svenska jordgubbar igår som jag hade tänkt vi skulle smaska på efter skolavslutningen men alla blev så mätta  på pizzorna så vi sparade jordgubbarna :)

Dagens idag blev i a f vita jeans Please, top Valerie och skor Cinti. Sen provar jag två olika koftor till och det är ju toppen med multifärgade toppar. Går ju att matcha med olika färger och det känns som en helt ny top…(Den blå är Hunky Dory och den aprikosa är Odd Molly)

DSC_0755DSC_0756DSC_0757DSC_0758DSC_0760DSC_0761DSC_0764DSC_0765DSC_0766DSC_0767DSC_0770

Sitter faktiskt precis nu i bilen och bloggar. Jag ska på akupunktur idag och är lite tidig så jag passar på att blogga lite innan. Sen blir det full fart på jobbet

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Supersnyggt! Älskar toppen från valerie. Har kikat så många gånger på den.
    Hoppas allt e bra med dig. Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar