VivanDivan

VivanDivan

måndag 24 juni 2013

Somrig budgetklänning och Jeffrey Campbells

Halloj vänner! Idag har jag faktiskt glömt bort att blogga. Felix har haft inskolning på fritids idag så jag har jobbat hemifrån och imorse var det rent ut sagt kaos här hemma. Felix har som jag säkert skrivit en väääldigt bestämd vilja när det gäller kläder men vet mycket väl att om han inte väljer kläder kvällen innan så bestämmer jag vad han ska ha på sig. Trots detta är det nästan jämt tjafs och vi blir osams och det är ju sååå trist. Och nu bestämde jag mig för att nu ger jag mig inte utan de kläder jag lagt fram skulle han baske mig ha på sig. De slutade med att jag fick bära honom skrikandes ut i bilen i bara kalsongerna. Så arg som han var har jag inte sett honom förut tror jag och han börjar bli stark så det är inte helt enkelt att hantera honom när han blir sådär. Jag vet att man ska välja sina fighter men jag orkar inte ha det här klädtjafset och då tänkte jag att det enda jag har kvar är att inte ge mig no matter what och då blev det kalsongfärd. När vi kom fram hade han dock lugnat sig och vi blev sams och det var ok att ta på sig de shortsen han inte velat ha på sig på morgonen så slutet gott allting gott…Men phju vad jobbigt det är med barnuppfostran ibland. Försökte sen förklara för honom varför jag varit så envis och att jag gör så bara för att jag älskar honom så mycket och vill att han ska växa upp och bli det bästa han bara kan bli. Berättade också att jag själv tyckte mina föräldrar var jättedumma när jag var liten och de bestämde en massa saker jag inte ville så jag tror han förstod ändå till sist och nu är han min vanliga lilla goa söta pojke igen som jag alldeles strax ska natta här.

Men först tänkte jag visa min dagens som jag inte fotade förrän här på kvällskvisten. Ett riktigt budgetfynd från Lindex. 149 kr betalade jag för klänningen om jag inte minns fel och hur bra pris är inte det för denna? Till har jag loafers från Jeffrey Campbell som är ett reafynd från Nelly.se

DSC_0128DSC_0127DSC_0129DSC_0130DSC_0131DSC_0133DSC_0134DSC_0135DSC_0136DSC_0139DSC_0140

Nu natta barn, sen kurera huvudvärk som jag haft precis hela dagen. Tror vi får ta lite midsommarbilder imorgon istället :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Skåne-Tittijuni 24, 2013

    Ha, ha, lite kul att du hade klädtjafs med din grabb idag - jag lämnade nämligen en kille i kalsonger på dagis här just idag! Bara för att han inte ville ha kläder på sig... :-D

    SvaraRadera
  2. Hej där snygging, jättefin klänning. Jag har kurerat min fashionista just vid att gör som dig, inget mer tjafs om han bestämd kvällen före vad han ska ha på sig. I går valde han kläder till hela veckan, ska bli spännande att se om han håller sig till dem:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fint klännings-fynd.
    Kram Titti

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar