VivanDivan

VivanDivan

måndag 10 juni 2013

Dynga, traktorskrällen och Marlene Birger

God morgon mina vänner! Har ni sovit gott inatt? Det har INTE jag. Fy tusan, bonden bredvid hade visst bestämt sig för att inatt var en natt perfekt att åka ut med den mest skräniga traktorn ever och gödsla åkrarna här bredvid. Ingen liljekonvaljdoft genom mitt öppna sovrumsfönster längre…oh no, här snackar vi värsta sortens dygn-doft. Oh my vad illa det luktar ute hos oss nu och att dessutom till det ligga och lyssna på traktorskrället gör ju inte saken bättre för nattsömnen. Men men, det vräker ner regn idag och lukten brukar ju försvinna på nån dag så jag hoppas på det. En av nackdelarna med att bo på landet och man vänjer sig ju men just de där första dagarna när de spridit skiten är ju värst. Bläääää….

Annars är allt bara toppen. Ska på akupunktur idag igen och den här veckan bjuder på jobb som vanligt plus salongbesök och trimning av tovig och lurvig Chewie, avslutning på friidrotten för Felix och så på torsdag Emilias allra första skolavslutning. Får INTE missas :)

Idag eftersom jag var så trött hade jag ingen lust att tränga in min lekamen i tighta jeans utan ville ha något luftigare. Klänning gick fetbort då det inte alls ser ut att vara så trevligt väder så vad passar bättre än siden-mysbyxor från By Marlene Birger som jag bara inte kunde låta bli efter att ha provat dem. Sååå luftiga och mjuka och de kommer jag bo i i sommar :) Till dem sportar jag en top från G-star, skor Nelly Shoes och kavaj Laura Clement (La Redoute).

DSC_0665DSC_0660DSC_0661DSC_0662DSC_0663DSC_0672DSC_0671DSC_0673DSC_0666DSC_0668DSC_0675

Nu så, kör vi väl ny vecka då och snart är det dags att räkna ner till semester…jiiiiiha vad skönt det ska bli :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar