VivanDivan

VivanDivan

måndag 17 juni 2013

The most scary character ever

God morgon vänner! Ny vecka och bara två arbetsdagar för min del då fritids är stängt onsdag och torsdag så då passar jag på att vara ledig. Fast det blir nog ändå lite jobb hemifrån kan jag tänka då det är sista rycket innan semestern nu och en lååååång to-do-list som måste bli avbetad innan semestern.

Kommer ni ihåg serien Twin Peaks? Jag var helt frälst i den när den gick första gången. Jag  var väl runt 15 år och bodde hemma hos mamma och pappa och det var liksom en sån där hat-kärlek. Jag var så rädd att jag knappt kunde sova på nätterna men samtidigt drogs jag till den varje vecka och kunde inte låta bli att titta. Köpte soundtracket på LP-skiva och även den där boken som kom efteråt…Fire walk with me tror jag den hette och var skriven som Laura Palmers dagbok. Sen gjordes ju även en film av den boken och den gick på TV igår och vilka minnen som kom tillbaka. Och jag minns verkligen den där riktiga jätte-rädd-känslan som jag hade när jag var 15 år. Jag älskar ju som många av er har förstått skräckfilm men det finns få skräckisar som skrämmer mig mer än Twin Peaks. Inte att det är otäckt på det splattiga sättet utan det är den där creepy creepy-känslan som infinner sig varje gång jag tittar. Och grunden till detta är den helt makalöst läskiga figuren Killer Bob. Minns ni honom? Fy fasen, det där grå långa håret och hånflinet och han liksom kröp in i bild på ett sånt där läskigt sätt att man trodde han skulle krypa ut ur TVn. Minns att på Soundtrack-skivan var alla karaktärerna på bild på baksidan och jag klarade inte av att titta på Killer-Bob så jag tejpade över honom. Hur creepy är inte det? :-)

Men nu ska jag sluta babbla om min hemska fobi för Killer-Bob och ge er en dagens istället. Klänning Pernilla Wahlgren, jeans Pieces och skor Ldir. Armband Hipanema. Egentligen är klänningen snyggare med bara ben tycker jag men lite för kort att ha på jobbet känns det som….

DSC_0782DSC_0783DSC_0784DSC_0785DSC_0786DSC_0788DSC_0790

Ni in på lite akupunktur igen. Tycker faktiskt jag börjar känna att det hjälper lite mot huvudvärken. Det är ju helt fantastiskt :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar